Shvatam brate, ali moglo se desiti da joj se u tih 15 minuta svidim pa da produzi boravak, uzmem broj telefona pa se cujemo za neki drugi put ili da me otera u pizdu materinu. Ovako si nisam ni dozvolio da pokusam i do kraja zivota cu se pitati sta bi bilo kad bi bilo.
ajakse, šta god da se desi, ne dozvoli im da vide da si u stvari anđeo.
nek se kaju poslije što nisu shvatili
i kad umreš, ti budi u fazonu "oprosti im bože, ne znaju šta čine". ili baci neke skakavce na njih.
srećna slava svima koji slavite.
Meni nije do slavlja, život je žigolo, mi mu dajemo sve, a on nas jebe.
Hej sudbino kurvo, jadan ti sam :((((((((((
:'(
Boli te uvo, ti ćeš da se ubiješ jer ti je život nesretan, a ja imam i para i ljubavi i prijatelja, a opet me nešto kopka da se obesim ili skočim pod voz. Valjda je to ono kad je čovek besan, pa nije zadovoljan onim što ima, hoće više, a ne može više, i onda oseća snažan osećaj besmisla, i strepnje pred budućnošću. I onda razmišlja da se ubije.
a šta znam.. svi imamo te momente s vremena na vrijeme
možda je to samo jedan od lošijih dana, probaj da se strpiš, pa ako se situacija ne popravi u dogledno vrijeme, vidjećemo
У, бре, Ајаксе, мало те ухватила јесења депресија, уствари меланхолија, а ти схваташ к'о трагедију. Наиђу тако усрани дани па прођу. Јбг, ваљда имаш неку занимацију, неки издувни вентил. Јбг, десе се дани кад си и сам себи сувишан па ти свако иде на живце, деси се и да дођеш на Вукајлију и да ништа не насмеје. Валдемар ти је лепо објаснио неке у свом последњем посту.
Ево, Ајаксе, видиш овог Риху. Теши се, човече, замисли да на овом свету постоји један Риха Дисидент који је толики мазохиста да ће целог живота живети у духу свог надимка. Видиш да ипак није теби најгоре. Замисли да будеш дисидент целог живота и да уживаш у томе. Трагедија!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Shvatam brate, ali moglo se desiti da joj se u tih 15 minuta svidim pa da produzi boravak, uzmem broj telefona pa se cujemo za neki drugi put ili da me otera u pizdu materinu. Ovako si nisam ni dozvolio da pokusam i do kraja zivota cu se pitati sta bi bilo kad bi bilo.
meni treba manje od 15 minuta samo ako hoću
Ništa, startuj one ulične promoterke što uvaljuju ona sranja za decu iz Zvečanske, ima ih lepih :)
mogli ste da se uzmete jebotebog
Требо си да кажеш, ја не пушим а ти? грок грок грок
Рибе падају на то...
ništa mi ne ide u životu, ja sam propalica i nitkov, niko me ne voli, ubiću se
ne očajavaj za džabe, život ni nije lep ako je sve med i mleko...ne napi se čaše meda niko, ko se prvo ne napi čaše gorči.
ajakse, šta god da se desi, ne dozvoli im da vide da si u stvari anđeo.
nek se kaju poslije što nisu shvatili
i kad umreš, ti budi u fazonu "oprosti im bože, ne znaju šta čine". ili baci neke skakavce na njih.
srećna slava svima koji slavite.
Meni nije do slavlja, život je žigolo, mi mu dajemo sve, a on nas jebe.
Hej sudbino kurvo, jadan ti sam :((((((((((
:'(
nije zajebancija mali andjele,
teško mi je :((
osećam da sam prazan. Kao da sam ništa
nema onog idem da jedem jer treba, gledaću tekmu, vidi smešna slika.. Samo sam prazan, nema osećanja ni potreba
Boli te uvo, ti ćeš da se ubiješ jer ti je život nesretan, a ja imam i para i ljubavi i prijatelja, a opet me nešto kopka da se obesim ili skočim pod voz. Valjda je to ono kad je čovek besan, pa nije zadovoljan onim što ima, hoće više, a ne može više, i onda oseća snažan osećaj besmisla, i strepnje pred budućnošću. I onda razmišlja da se ubije.
a šta znam.. svi imamo te momente s vremena na vrijeme
možda je to samo jedan od lošijih dana, probaj da se strpiš, pa ako se situacija ne popravi u dogledno vrijeme, vidjećemo
I dalje sam zaljubljen.
и ја ♥
У, бре, Ајаксе, мало те ухватила јесења депресија, уствари меланхолија, а ти схваташ к'о трагедију. Наиђу тако усрани дани па прођу. Јбг, ваљда имаш неку занимацију, неки издувни вентил. Јбг, десе се дани кад си и сам себи сувишан па ти свако иде на живце, деси се и да дођеш на Вукајлију и да ништа не насмеје. Валдемар ти је лепо објаснио неке у свом последњем посту.
Ил прими савјет од гитаре ил се уби.
Ја бих се убио да сам на твом мјесту.
a da procitas Blago cara Radovana? apatija je keva ajaxe to nije uopste lose...
šta bih dala da sam zaljubljena
pu
si dezurna veceras, vidro xe xe xe
Ево, Ајаксе, видиш овог Риху. Теши се, човече, замисли да на овом свету постоји један Риха Дисидент који је толики мазохиста да ће целог живота живети у духу свог надимка. Видиш да ипак није теби најгоре. Замисли да будеш дисидент целог живота и да уживаш у томе. Трагедија!