Moram nekom da se izjadam :((

1. немам коментара на твоју домишљатост.

2. иако мислим да се ајакс спрда око овог, ја се у последњих пар месеци стварно осећам као он (ако је веровати том посту). сконтао сам да је проблем у томе што имам превише времена, што аутоматски значи да имаш превише времена за размишљање, што даље имплицира да чешће можеш у бедак. колико волим што немам никаквих обавеза до сутра, толико ми је драго што ми почиње курс јебени, што касније морам да нађем посао, што ћу имати обавезе и мањак слободног времена, јер кад се концентришеш на неку ствар, све остало пада у заборав.

друга ствар, јел могу некако да променим свој менталитет? мрзим то што сам мазохиста, што ми прија да себе сјебавам и патетишем пред богом, кад сам сам. то што знам да могу да се лако одљубим ако се сконцентришем на нешто, или платим опет 50 евра мађарици, али ми некако прија да мучим себе. пустим неку лагану музикицу и јебем сам себи све по списку. увек сам био убеђен да не вреди у мом случају ништа покушавати код риба кад се зацопаш, јер није исто кад прилазиш риби са спиком без емоција и кад си затрескан. и онда сконтам јебено да сам пре овог само једном у животу био зацопан и да је колкотолко било успешно јебемусве. и опет се осећам као јебени несигурни четрнаестогодишњак, није ми ни до чега. волео бих да могу да преспавам наредних пар месеци, док ме ово не прође и ником ништа... не треба ми ово у животу.

е, овако ми је отприлике ових дана

http://www.youtube.com/watch?v=KrO3AgonFm0

3. једи говна

4. šta bih dala da sam zaljubljena
    pu

Meni je to strašno, pu, pu. Da ne idem čak na onu temu tamo, odljubila sam se! :) Ovog puta za manje od 24 sata, ali i dala sam sve od sebe da tako bude! :)

е, овако ми је отприлике ових дана

Lep opis. :) Kao što vidiš, ne leči se to. Jedino se može promeniti tvoje saznanje da sve to baš tako treba da bude, da je dobro to, da ne treba menjati. Odlično. :)

5. Ljubav je za pičke.

6. ....a ja im je rado darujem

7. Meni je to strašno, pu, pu. Da ne idem čak na onu temu tamo, odljubila sam se! :) Ovog puta za manje od 24 sata, ali i dala sam sve od sebe da tako bude! :)

ma, ja se zaljubim svakih mjesec dana i svaki put sam u fazonu, TO JE TO.
    i onda za 7 dana sam skontam..
    jbg, ja sam u pubertetu još uvijek
    :D

8. Ljubav je za pičke.

уз дужно поштовање, то што је тебе можда прошло то после толико година брака, не можеш да оспораваш да ти није било дивно у почетку. ја памтим моје маторце јеботе, кад сам био клинац, па било их је дивно гледати заједно кад ћале дође из беча доле. а сад? ево, пред разводом су... јебо то

9. Što si se ti našao pogođen, ja nisam sebe izdvojio iz te izjave, samo sam izneo činjenicu :)

10. lav is krsd baj monogami!

11. ma, ja se zaljubim svakih mjesec dana i svaki put sam u fazonu, TO JE TO.

http://www.demotivacija.rs/media/demotivators/demotivacija.rs_Ne-gledaj-me-tako-ZALJUBICES-SE-_134436216180.jpg
    :PpP

12. ma, ja se zaljubim svakih mjesec dana i svaki put sam u fazonu, TO JE TO.

Ali nekad i ne primetiš, uhvati taj virus, ne nada se čovek. Podmukla je to bolest. :)

13. uh, to je najgore. i onda kad skontaš..kasno bude :)

14. ja se bijem u prsa rukama kad se zaljubim!

15. Najgore će biti ako ikada prestaneš da se zaljubljuješ :-*

16. uh, to je najgore. i onda kad skontaš..kasno bude :)

Da. :) Kada pričaju o ljubavi kao da je to nešto najnormalnije, ja otvoreno zavidim na pameti takvoj, koje ludiloo. :)

Najgore će biti ako ikada prestaneš da se zaljubljuješ :-*

Bože zdravlja :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.