Moram nekom da se izjadam :((

1. Не причај глупости, баш си средила линију.

http://i.imgur.com/KVr3cBc.jpg

2. jbt sad gledam na nacionalnoj geografiji, neke ubice među životinjama, vidra kolje šta god je manje od nje jbt, nagomilava leševe u deblo de živi...evo već zaklala 20ak komada pacova i samo im pojede mozak i ostavi ih u jazbini. UZNEMIRUJUĆE NIJE ZA MLAĐE OD !( GODINA!!!

3. jbt sad gledam na nacionalnoj geografiji, neke ubice među životinjama, vidra kolje šta god je manje od nje jbt, nagomilava leševe u deblo de živi...evo već zaklala 20ak komada pacova i samo im pojede mozak i ostavi ih u jazbini. UZNEMIRUJUĆE NIJE ZA MLAĐE OD !( GODINA!!!

Adorable!

4. Горе од корумпираног правосуђа је корумпирано правосуђе са неписменим и неваспитаним службеницима. Полудиш чекајући сатима један једини печат, људи пролазе преко реда, влада закон јачег и покваренијег.

5. ЦРКО ФЕЈСБУК
    ДЕ САД ДА БУДЕМ НАЈПАМЕТНИЈИ? :(((((((

6. Доцо, свима је црко Фејс. Опет нешто мења онај Јеша Цукерберг, Закерберг, како му се већ чита презиме, мора да му је опет много досадно.

http://www.mondo.rs/a626093/Mob-IT/Vesti/Facebook-ne-radi-Pokusajte-ponovo.html

7. Ево га, завршио, мењао свећице

8. ДЕ САД ДА БУДЕМ НАЈПАМЕТНИЈИ? :(((((((

hehe

9. Одем вечерас да купим патичине што ми се свиђају већ 3 месеца кад оно нема у боји коју сам хтео, продате десет минута пре него што сам стигао, сад бих сам себи муда жвакао да нисам дебео и да могу да дохватим јер сам морон и лења стока. Приде сам хтео да идем јуче ал' нисам јер је другар рекао да хоће са мном, па сам хтео да идем јутрос ал' је ћале хтео да га сачекам да идемо успут да види неку јакну и тако сам издудлао багламчину цигањску, јер сам морон.

10. Na internetu da se kupi nema? nema neki web shop?

11. Ma kupio sam u drugoj boji, ima na netu al je ista cena i čeka se i plus su ovde cigani i reklamacije ako nešto ne valja se vuču sto godina tako da su to bačene pare bukvalno jebem im seme da im jebem.

12. kada vec pomene patike.ima u onom dajhmanu jeftinih patika.izgledaju ok,ne znam kakav je kvalitet,al su jeftine.

13. ovi iz kafane kače slike svojih đevojaka u čekaonici, ispemovaše sve :(

14. pani jebe koze. pani koze hrani, u usta im meće kurac slani.

15. slatki asistent će nam držati vežbe još samo jednom u ovom semestru :(

16. Smorko, je l' bar približno sladak kao gospodin Voštani? :))

17. Smorka, ne Storma! E, ovo još nisam doživela da me sa Stormom mešaju, mada mi ona najlogičnija, realno. :D

Hehehehe, voštani je mmmmm voštani, a ovaj je sladak... Baš podseća na ovog lika:
    http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2011/146/2/8/portal__wheatley_reference_by_forte_girl7-d3h906k.png
    Onako nrdovski sladak, baš je strava objasnio zašto možemo iznova koristiti izolovana creva kao zaseban tkivni sistem iz žrtvovanog miša. Mada mi bilo malo glupo kada sam pričala sa drugaricom o magiji našeg automata za kafu, kako pravi jedinu kafu u univerzumu koja može da me razbudi taman toliko da mi ne lupa srce ili da krenem da hiperaktivišem, ceo red se smejao, a onda sam skontala da stoji malo iza mene.

18. Odmah sam ispravila, permutovala sam slova, ne zameri, ipak sam budna od 7 jutros, sad sam došla kući, sva sam pogubljena... :)
    Aha, pa dobro, bar te je sad zapamtio ;)

19. Hahahaha, da, nisam sigurna da je to tako dobra stvar. :) Ima i dijalog:
    -Šta Vam je ovo?
    -Pa, to Vam je sveska.
    Kakav sam ekspert u konverzaciji, a? lololololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.