Moram nekom da se izjadam :((

1. То су ти две дневнице на грађевини, дакле лопату у шаке.
    Или дилуј неку дрогу.
    Или продај своје тело.
    Или опљачкај неког.
    Или пери шајбне код скупштине, ал курац немаш тапију на то место пребиће те цигани а и ниси из Бг-а.
    Или састави неки ненормални тикет и надај се најбољем.
    Продај нешто из куће.

2. Jel i dalje u modi jadanje oko toga kako smo jadni, zadrigli i nesrećno zaljubljeni?

3. Natnat
    A, jebi ga, kad pitaš gluposti...
    tako brzo, mislim da možeš da zaradiš jedino na građevini...

Јебеш га, сруших ујаку сушару па не добих марке, и то је грађевина.

4. zaljubljen si, maestro?

5. hahahaahhaahah
    pezose, stoko mala, nikad ne bih bila ljubomorna na njih, divne su
    elem, zajebana je situacija, neke imaju momke, al su u onom dogovoru da smiju da budu sa ženama, tako da sam tu na dobitku
    ljudi moji, koje su to muke

6. Pre mesec dana sam bio sa devojkom dosta starijom od mene. Onda je otišla u drugi grad. Mislio sam da neću moći da se zaljubim u klinku posle toga. I vratim se vukajliji, jbg. Tako ja imam periode, burno lajferisanje, a onda se vratim vukajliji da napunim baterije. E sad, pojavila se druga devojka, i to KLINKA, 6 godina mladja od ove. Svidja mi se u pičku materinu. Lepa je ko bog. Podseća me na jednu moju bivšu devojku. Eto. I da, mislim da ne brije pičku.

7. I da, mislim da ne brije pičku.

ma to je rešivo...nek ti je sa srećom.

8. ko se brije,srbin nije!
    zenski srbin...

9. Vidro jbg, neš jebat.

10. Mala Vidra
    moram nekome da se izjadam
    imam toliko hot koleginice da ne znam koju bih prije i to me muči :(

Видро, офарбај косу у црно или се изблајхај (не знам коју боју косе имаш), испеглај косу, обуци неку кратку уску хаљиницу и онда ће колегинице да се утркују која би те пре. Па нека се оне муче око тебе, а не ти око њих. Лолололо

11. Koliko pojma nemaš..

12. sviđa im se moja boja kose :D

13. Kad Yeahbatch dođe na temu i vidi da muvate Vidru, popaliće vam kuće i sve će vam po selu pojesti.

14. Марци, зајебанција! Па није Видра ненормална да 24/7 буде типична сплаваруша као што то неке раде. :)))

15. Sad si se izvadio, neće joj se te prostakuše svideti. :)

16. ja da stanem na splav, post'o bi podmornica
    ne bih da reskiram :D

17. ja da stanem na splav, post'o bi podmornica
    ne bih da reskiram :D

Не причај глупости, баш си средила линију.

18. Марци, помагај! Видра је споменула килажу. Кад девојке почну о килажи и ја почнем трипујем да сам се угојио и почињем да размишљам о дијети. :))))))))))))
    Бежим ја одавде.

19. bahahahaha
    ako ti treba kakva pomoć što se tiče dijete, baci pvt
    :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.