Moram nekom da se izjadam :((

1. i ona svaki put da?
    strašno...
    vidro, to što je ostavio utisak "dobra duša" znači da je samo pitanje dana kad će da očekuje da se sažališ i skineš gaće...

2. Jedva se izvukla. x) Ali kako je on umeo da nanjuši kad se ona koleba, to ne mogu da ti opišem, kao da je dar lik imao.

3. hah, ako je tako, može odmah da odustane:D

4. izvinte što upadam. Smorka eno na prethodnoj strani ono što si mi tražila.

5. ja kažem, odjebi to na vreme...posle nećeš moći,ako padaš na kućeči pogled i to " ja sam mnogo dobar..."
    poslušaj me, imam s tim iskustva...

6. A, nije, ako je takav kakvim si ga opisala, sumnjam da ti to sve pokazuje zarad pičke, pa svaki iole inteligentan lik valjda može nekako instinktivno da najnjuši da put do iste ne vodi preko spemovanja snimcima motora, prosto je mislio eto da će možda i tebi to da se svidi. Ne znam šta da ti kažem, probaj Pezosov metod. :)

7. beži, rade, vidiš da dajem korisne savete...

8. eee žene, kad bi ste znale kolko je pička precenjena stvar...
    hvala bogu na vreme sam se izvuko, mogu bez pičke i po 12 meseci

stavi ga na test, nabacuj mu se, da počne baš da te muva, i ti mu reci jebiga da ne možeš i da si zaljubljena u drugog...ako bude onda tražio da budete samo drugovi reci mu pa jebiga ne možemo kad si hteo da me smuvaš

9. ne možemo da budemo ni drugovi jer me smaraš motorima?

10. kosmopolita
    beži, rade, vidiš da dajem korisne savete...

Izvinte, oprostite, pardon...

11. eee žene, kad bi ste znale kolko je pička precenjena stvar...
    hvala bogu na vreme sam se izvuko, mogu bez pičke i po 12 meseci

Pa jeste realno, sve je precenjeno. A i koji će ti pička, boli te kurac.

To, mađijo, dobro je da mi napomenu, i ja razmišljah šta ću, kako ću, bila sam skinula quickpic bila videla kao da to radi, ali isto je sranje, samo možeš veće da kropuješ. Hvala, Rade, evo baš ću sad da probam.

12. zorice, ti si car, moram da ti priznam.
    ne mogu, pezose, nisam u tom fazonu, stvarno
    previše komplikacija

13. eee žene, kad bi ste znale kolko je pička precenjena stvar...

pa dokle misliš da se zavaravaš...takvi ko ti su najgori...

vidro, nema na čemu i javi se opet kad ti treba nešto.

14. radi rade mađijo kralju raznoraznih pitanja hvala!

15. Мајо, реци ко је да га сад нађем за викенд кад будем у БН?

16. Vidrice, iskreno mu kažeš onako umiljatim tonom: E mene to malo smara, ne zanima me ti baš previše. Nije to ništa strašno za reći. Ja sam sličnu situaciju imao sa drugom, smarao me nekim stvarima, ali lepo sam mu rekao, na foru moramo li uvek o tome da pričamo, mene to iskreno pomalo smara i to je to. Nema zbog čega da se uvredi. Osim toga, možeš da mu kažeš: Ja sam žensko, mene te stvari ne zanimaju previše. Jednostavno preseci, ako ti je drug, neće se naljutiti, a ako se naljuti, ko ga jebe bre, šta će ti drug koji će da ti pizdi,plače i da te ucenjuje kučećim pogledom za svaku sitnicu.

17. e, hvala na savjetima svima, divni ste, stvarno.
    može svašta ovd' da se nauči o načinu na koji ljudi razmišljaju, bilo da se šale ili ne.
    elem, staniša, živi tu na 100m od tebe, tako da ti je lakše da ga u ns nađeš :D

18. I koliki debil moras biti da saljes devojci/drugarici/koleginici slike i klipove motora? Motora jebenih!

19. Само јави ко је, средићемо да више не смара. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.