Moram nekom da se izjadam :((

1. Док буде седео, приђи му, погледај га заводнички и зајаши га. Док он још увек буде долазио себи од позитивног шока, крени рукама од груди према међуножју, па му откопчај шлиц, клекни и кажи: "Знаш, мене не занимају мотори уопште и не желим да слушам и гледам било шта о томе, али ми је зато сад баш нешто дошло да попушим неки курац". Нема теорије да ће се наљутити. Осим ако није геј, јебига.

2. мајо, јеси знала да имам скутер?

3. Е јеби га, Стеване... Није ово нисконбуџетни порнић из 90-их година. Мајо, напиши му једноставно "Шта ти хоћеш од мене", ако се збуни и изврдава, мани се тога, ако ти искрено каже, онда знаш на чему си. Џа или бу. Боли те брига. :)

4. Volim motore. U auspuh bih ih.

5. hahahaha,stevane:D
    brale, lepri, jes to ti?

6. u mene danas nema tvrd kurac, ne valja mi to

7. PE CENATA TVRDE KURČEVNE!

8. Ja sam ništa i niko,
    niko ne voli me,
    sam sebe ne volim,
    sam sam na svetu

9. Poštovani,

Obavještavamo vas da ste osvojili dvije ulaznice za borilački spektakl FFC 8 –Zagreb.
    Priredba će se održati sutra 25.10. u Areni Zagreb s početkom u 19.30h.
    Vaše karte isključivo možete podići na recepciji hotela DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb,Ulica Grada Vukovara 269A, 10000, Zagreb(info desk FFC).

Srdačan pozdrav!

FFC

A ne mogu didem.

10. Tako je i Mirko jednom otišo u Zagreb pa postao cro cop.

Ti si Skočko novi Cro Cop ako odeš u Zagreb.
    Draže će mi biti da se boriš za hrvate nego za turke i BiH.
    Samo napred.
    Šta je ffc8? Bori li se Mirko i Fjodor?

11. Odležao sam ban i niko nije ni skontao da sam se vratio.

12. Ne bori se Mirko i Fjodor već Džakić-Vrbinc....

A FFC je trenutno najjača MMA organizacija na Balkanu.

13. ....
    Ja bih prso da sam dobio karte a da nisam mogao otići, jer ih možeš bar pokloniti nekome?

14. Biće prenosa, ne a?
    Zanima me Živković i Fabjan kako će odraditi.

15. Бедак Скочко... Биће добри мечеви и између Јосифа и Трухана као и кик бокс меч између Живковића и Фабјана.

16. Steva će ga pojesti :D

Ma biće vrh, sve borbe su dobre. Biće prenos, ali drugo je kad gledaš ring uživo :(

17. Нисам прочитао Дервиша и добио кеца данас. Таман мислио сад, нећу ни морати да га прочитам(100 страна прочито до сад и сморио се, не свиђа ми се књига) и разредна ми каже да је прочитам за следећу недељу као морам да поправим оцену или ћу добити још једног.

18. Ko će prenositi? Nemoj mi reći da će biti PPV...
    Ja proćitao onog hamleta govno dobio 2 na pismenom, da li je moguće jebem ti državu.
    Nas trojica u jednom redu, sva trojica dvojke dobili.

19. nisi pročitao " derviš i smrt "?!
    dečače, to zbog sebe treba da pročitaš, ne zbog ocena...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.