U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
možda mi je komp ugašen?
Crko ti skrol. Probaj s drugim mišem, pa ako radi, baci tog prvog, a ako ne radi, pogledaj imaš li kakvog drajvera za miša, pa ga reinstaliraj. Nemaš treće.
kako si mi izmalerisao, sad i meni nešto koči... a dete mi nije tu.
Sva sreća pa imam kući još 2 rezervna miša, evo utakoh jedan i prvo dok se nije privikao nije lepo spuštao, a sad ekstra šljaka, znači crko skrol...
Ponekad poželim da živim u kamenom dobu.
joj vi omladina, samo se jadate
Moram, jebežga, život nater'o.
Бокте, пишем пример за дефку трипут и сва три пута срање. Шта је бре ово, импотентна ми инспирација. :(
Stajala sam 2 sata u redu. Bole me ledja.
можда зато што си гребић
ubi me ovo spremanje slave po ceo dan, umorna sam i nervozna. džabe mi ovaj godišnji odmor.
Пређи у ислам.
razmišljam...
Ma jok, onda moraš ceo Ramazan da postiš, ne smeš ni vodu da piješ. Drži se vere koja dozvoljava svinjetinu lolo
ma presolio moj muž i prase i jagnje, pocrkaće nam gosti...on kaže da će da bude super, al ja nisam pametna...
preći ću u islam samo zato što ne daju ženama da rade i ne moram da idem na posao...
UBILI SU MAJKA (MIKE)!!!
Kakvi ste vi to ljudi kad ne pokazujete nimalo saosećanja?!!
Ubili su Majka!! :((((
ko će sad da ti daje pare da kupuješ naloge? ko ti ubio majku?
Pu seljanko jedna!! Đavo te odneo!
Ovakvo govno još na sajtu nisam sreo! Nije mi jasno kako živiš sa sobom...
Elem, da se vratim na temu... Majk, odnosno Majka u akuzativu... ubili su Majka!!
http://www.youtube.com/watch?v=8XOT0JlunsU
Дабогда исто и ти прошо.