Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nije ni moj originalan, stvarno sam lupila, al zaživeo...sad da promenim isto će da me zovu...samo me mylyca zvala kosmata...
Ako ti je to jedini nalog, onda je šteta.
Јбг, и ја турио Митке кад сам се регистровао, а ниђе везе са мном. Мој цимер провалио да сам филозоф к'о један наш колега, мој бата Митровић, Митке, Митке и тако ја остадох Митке. Сад ме још само моји у БН зову Стане, остали сви Митке.
Ubijte me ako ja znam zašto sam sebi dao ovaj nadimak.
И мене.
Ubijte me ako ja znam zašto sam sebi dao ovaj nadimak.
Jebote, uvek tvoj nadimak pročitam kao Marokanac. A primetio sam da Srkletnika čitam Skrletnik
čitanje klinikliinsejn je najbolje...
Ја га прошитао једном како треба, од тад га зовем Клинички.
A nov Smorkin nadimak... Prvo mi se mozak zapleo u čvor pa sam uspeo da izgovorim.
Oghma Infinilium. I ovo ako sam pravilno napisao sad jebi me odma.
А СРКлетник, кога смо сви читали као СКРлетник? :))))))))))))
Mislim da je prvo i bio Skrletnik pa je promjenio.
meni je i dalje smorka...ja sam starija gospođa, ne mogu da se mučim...
Ахахахаха! Мама Космо!
stavila sam tvoju zoricu na avatar i naterali me da sklonim, kažu da iritira...
Khmkhm Fininini :)
baš je super ovaj čet na jadanju, sve što napišeš uklapa se u temu
Ne mogu da listam na dole ili na gore pomoću miša, tj onog kružića. Vrtim ko budala i ništa se ne dešava. Ni na netu, ni na samom kompu. Ako neko zna do čega je, nek pomogne. Izlugeh spuštanjem preko one crte sa strane.
nešto ti crklo.
i meni se to dešava, al ja zovnem dete i on mi sve popravi...
miš funkcioniše skroz, samo to dugme možda zeza, mada, kad stisnem taj kružić, pojavi se krug na ekranu onaj...
Iščupo ti se kabl od miša.
e možda je kabl...