isto se i meni desilo, dečko od najbolje drugarice i ja išli po piće i jebiga....on navalio ajde ajde ajde, i malo po malo dođemo do toga da se mačujemo kitama
maestro ispo si pizda realno, ako je istina ovo...nema opravdanja za tebe
maestro cudan si ti drugar i ljubavnik.prvo te ne grize savest da iskoristis drugarevu ribu, pa te zezne obican tel. poziv, pa te posle grize savest i biras da li da pokvaris vase drugarstvo ili njihovu vezu ili sansu da najzad kresnes tu devojku... ja takve stvari o sebi ne bih iznosila u javnosti :))
Ali ima i ona definicija, kako ono ide: ulica, to je ono kad ja idem ulicom a bas sam super.
Vjerovatno ne idu u temu fizički bolovi, nego emocionalni, ali ovo je usko povezano. Kad niko neće da te masira, a duguju ti, shvatiš kakvi su oni. Em se razočaraš, em moraš da se patiš i masiraš sam sebe... Što nije lako, ako bole leđa :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
isto se i meni desilo, dečko od najbolje drugarice i ja išli po piće i jebiga....on navalio ajde ajde ajde, i malo po malo dođemo do toga da se mačujemo kitama
maestro ispo si pizda realno, ako je istina ovo...nema opravdanja za tebe
I ja mu isto verujem. Sto bi neko lago na Internetu? I to jos o jebackim iskustvima.
Jedino rešenje mi je da ga pozovem na jednu masnu pivčugu, kao što obično i radim u takvim situacijama. Ne vidim drugi izbor.
Znači tebi se ovako nešto stalno događa? Zajebano... Kaci ploditelj, šta ćeš
Au prištevac, nisi prisustvovao priči o kumu, kumi i meni.
Jok
Ma slična situacija, nisam hteo jbg, al tako se desilo. Ne kapiram što mi ortaci ne veruju da to nije moja inicijativa
pod hitno otvoriti temu : maestro šizenje
Maestro se malo razigrava za takmicenje, ako, ako...
ckode teo da jebe drugarevu ribu,pa sada slini sto ovaj ne prica sa njim.
maestro cudan si ti drugar i ljubavnik.prvo te ne grize savest da iskoristis drugarevu ribu, pa te zezne obican tel. poziv, pa te posle grize savest i biras da li da pokvaris vase drugarstvo ili njihovu vezu ili sansu da najzad kresnes tu devojku... ja takve stvari o sebi ne bih iznosila u javnosti :))
Ali ima i ona definicija, kako ono ide: ulica, to je ono kad ja idem ulicom a bas sam super.
ima i ona definicija.ljudi po netu lazu.ili nema...
Serem, serem i previše, pretjerujem jebote, glumim sam sebi, magarac, stoka, imbecil, jebo me svako ako sam ja normalan.
ODOBRI ME NA FEJSU DA TI LAJKUJEM SLIKE I STATUSE BENJO
pod hitno otvoriti temu : maestro šizenje
Због оваквих ствари долазим на сајт. Свака част. Само напред Обилић.
Вала ко све није имао шизење, не би био гријех да га и ти добијеш.
ODOBRI ME NA FEJSU DA TI LAJKUJEM SLIKE I STATUSE BENJO
Pa odobrio sam te, jebotebog.
Vjerovatno ne idu u temu fizički bolovi, nego emocionalni, ali ovo je usko povezano. Kad niko neće da te masira, a duguju ti, shvatiš kakvi su oni. Em se razočaraš, em moraš da se patiš i masiraš sam sebe... Što nije lako, ako bole leđa :)
Nisi lololo
Moraću da počnem da nosim naočare na poslu.