Moram nekom da se izjadam :((

1. isto se i meni desilo, dečko od najbolje drugarice i ja išli po piće i jebiga....on navalio ajde ajde ajde, i malo po malo dođemo do toga da se mačujemo kitama

maestro ispo si pizda realno, ako je istina ovo...nema opravdanja za tebe

2. edit: sreća pa žešla, zamisli to ti se stvarno desi lolo

I ja mu isto verujem. Sto bi neko lago na Internetu? I to jos o jebackim iskustvima.

3. Jedino rešenje mi je da ga pozovem na jednu masnu pivčugu, kao što obično i radim u takvim situacijama. Ne vidim drugi izbor.

4. kao što obično i radim u takvim situacijama.

Znači tebi se ovako nešto stalno događa? Zajebano... Kaci ploditelj, šta ćeš

5. Au prištevac, nisi prisustvovao priči o kumu, kumi i meni.

6. Ma slična situacija, nisam hteo jbg, al tako se desilo. Ne kapiram što mi ortaci ne veruju da to nije moja inicijativa

7. pod hitno otvoriti temu : maestro šizenje

8. Maestro se malo razigrava za takmicenje, ako, ako...

9. ckode teo da jebe drugarevu ribu,pa sada slini sto ovaj ne prica sa njim.

10. maestro cudan si ti drugar i ljubavnik.prvo te ne grize savest da iskoristis drugarevu ribu, pa te zezne obican tel. poziv, pa te posle grize savest i biras da li da pokvaris vase drugarstvo ili njihovu vezu ili sansu da najzad kresnes tu devojku... ja takve stvari o sebi ne bih iznosila u javnosti :))
    Ali ima i ona definicija, kako ono ide: ulica, to je ono kad ja idem ulicom a bas sam super.

11. ima i ona definicija.ljudi po netu lazu.ili nema...

12. Serem, serem i previše, pretjerujem jebote, glumim sam sebi, magarac, stoka, imbecil, jebo me svako ako sam ja normalan.

13. ODOBRI ME NA FEJSU DA TI LAJKUJEM SLIKE I STATUSE BENJO

14. Маестро ♦
    pod hitno otvoriti temu : maestro šizenje

Због оваквих ствари долазим на сајт. Свака част. Само напред Обилић.

15. Вала ко све није имао шизење, не би био гријех да га и ти добијеш.

16. CapooN
    ODOBRI ME NA FEJSU DA TI LAJKUJEM SLIKE I STATUSE BENJO

Pa odobrio sam te, jebotebog.

17. Vjerovatno ne idu u temu fizički bolovi, nego emocionalni, ali ovo je usko povezano. Kad niko neće da te masira, a duguju ti, shvatiš kakvi su oni. Em se razočaraš, em moraš da se patiš i masiraš sam sebe... Što nije lako, ako bole leđa :)

18. Pa odobrio sam te, jebotebog.

Nisi lololo

19. Moraću da počnem da nosim naočare na poslu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.