Moram nekom da se izjadam :((

1. možda kad se palmolajv pomeša za pičjim ceđom dobije neki gadan vonj pa zato

2. Заљубио сам се...

3. Е мој Митке, срећно, требаће ти!

4. Хвала, Корнелије, добри мој. Сваки пут награбусим ко жути кад се заљубим.

5. Ljudi, imam nevidjenu agoniju, desilo se pre tri dana, ali ne vredi, ne mogu da rešim problem, a u kurcu sam žeščem, niti jedem niti spavam. U subotu veče zableji društvo na gajbi, nas 6, i od mog najboljeg ortaka devojka s kojom je u vezi 3 meseca traži nekog da ide s njom da uzmu još alkohola. I drugar kaže meni da idem ja s njom jer ima najviše poverenja u mene a i ja imam kola. I krenemo nas dvoje, i mene se onako malo učini kao da ona flertuje sa mnom. Ništa, ja sve opušteno, džentlmenski, shvatim to kao neku ljubaznost, gotivi me otkud znam, mada moram da priznam da mi se svidela čim je drugar upoznao s njom. I tako odemo mi, kupimo piće, ona nešto lupeta gluposti, smeje se, ja je pitam šta ti je, ona kao raspoložena sam večeras. Dok smo se vraćali gajbi ona kaže meni aj skreni ovde (neki sokak kraj šumice zabačen) da pišam, ja u fazonu pišaćeš kad dodjemo, koji ti je kurac, kao ne ne, hitno mi je. ja skrenem, stanem, ubacim u ler, a ona kaže da izadjem s njom napolje šatro boji se sama. ništa, izadjem ja, sednem na haubu i zapalim pljugu, ona pišala i prilazi meni, kad samo vidiš uhvati me za kragnu od jakne i pokuša da me poljubi. Ja u prvi mah okrenem glavu, kažem šta ti je, a i ona opet krene i poljubimo se. Auf druže, osećam ja tu moralnu prepreku, al kita pulsira ko luda, digo mi se ko konju, sednem ja nju na haubu a ja ispred nje, ljubimo se ko nezdravi, ja njoj ruku pod majicu, ona meni, ja njoj u gaće ona kao hehe polako, ali opet mi da da stavim, osetim ja bocka malo, nije se brijala dole možda treći dan, ono dole vrelo sunce ti jebem , a meni kita pulsira mislim svršiću u gaće. ona mene dira izmedju nogu, ja reko gotovo, svršavam, al ipak nisam, i izvadim ga iz gaća, ona ga uzela i drka ga lagano,i sve vreme se ljubimo, i u tom trenutku zvoni mobilni, drugar zove. ja se u trenutku osvestim , odmaknem se od ove i javim se. on pita što nas nema, ja lažem da mi spao kaiš na golfu i da sam upravo namestio i da dolazimo. tu se oboje smirimo, obučemo i vratimo se. ona se smejala usput, meni nije bilo do smeha. posle ja celo veče bio skenjan. drugari pitaju šta ti je , ja ma ništa, i napravim se normalan, koliko sam mogao. Sutra mene grize savest i ja sve ispričam tom drugaru. On napadne devojku. Ona kaže da nije istina nego da sam ja pokušao na silu da je jebem i da se jedva odbranila i da ne bi uspela da on nije pozvao u tom trenutku ali da nije htela da kaže da ne pokvari veče i da nas ne posvadja. On kreten zaljubljeni poveruje njoj i ne priča sa mnom od nedelje. ne znam šta da radim

6. Bar da si karao kurvu... Pa ne znam, probaj opet da popričaš s drugom, jebem li ga, drugo ne znam šta da radiš.

7. за почетак, не сери толико

8. Bar da majmun nisam prao ruke kad sam došao da mu dam da primiriši miris pičke, to bi je odalo mamu joj jebem kurvinu.

9. КУРВА ЗАВАДИЛА ЈАРАНЕ

10. Jebeš takvog drugara.

11. Маестро ♦
    Bar da majmun nisam prao ruke kad sam došao da mu dam da primiriši miris pičke, to bi je odalo mamu joj jebem kurvinu.

Hahahaha

12. Zapata imam tekst za tarzaniju. Nevezano za ovo. samo treba sklopiti u celinu.

13. Pošalji u inbox tarzanija fan pagea u onaj vord internetski

14. gari, da ti je to najbolji prijatelj, sve i da mu je stoja riba, trebalo bi da te privlači koliko i nenad čanak. seljak si i treba da ne priča s tobom, treba da vas otera oboje u kurac

edit: sreća pa žešla, zamisli to ti se stvarno desi lolo

15. edit: sreća pa žešla, zamisli to ti se stvarno desi lolo

Ја му вјерујем.

16. Strajizam brate ideš ni nekako na kurac, čak i kad si na mojoj strani. Izloguj se i vrati na originalni profil.

17. Не буди мрзитељ. Само сам реалан. Види се по твојим постовима да си убер јебач.
    Ово јест оргинални профил. Смири се.

18. Reci joj pred drugarom ako je to istina što ona kaže neka ode u muriju da te prijavi za pokušaj silovanja i onda se terajte na poligraf! !!! !! !

19. Sreca te ti nije kum, onda bi morali da idete na masnu pivčugu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.