Moram nekom da se izjadam :((

1. a ne klinci koji kace kurceve gifove i koji jos uvek zamisljaju zenu kao hodajucu vaginu...

Hahahhahaha
    Jebiga.
    Ja sam takav Smicalice.
    Ali kada sam takav svi kazu da sam klinac usrani.

2. majku da diraš i da pominješ njenu
    pičku jer ne čačkam ni ja pičku tvoje majke. Cackas moju picku, a posredno i picku moje majke,
    a i svoje majke, jer te rodila kao i mene moja. Ostavi
    svoju i moju majku na miru. Mozda sam i ja majka
    nekog imbecila a ne zavisim od njegovog oca? Ili je
    to van tvoje mlade moci poimanja? Znaš li ti devojčice da ti nije to malo slinave rupice
    medj nogama da bi ti danas radila kao čistač ulica ili
    prosila u Italiji? U pravu si , masa osoba bez slinave rupice medju
    nogama rade kao cistaci ulica ili prose u Italiji. I po
    polu su muskarci, jel?

Ja sam verovatno malo stariji od tebe i ima da mi se obraćaš sa Vi jer te verovatno jedan kao ja lebom hrani.

Vidim sva si pametna, curi ti mudrost iz pičke.
    Te osobe što prose po Italiji su na evolucionom nivou kao i žene, prost narod ih zove cigani.
    Jedina razlika je u tome što oni nemaju pičku uglavnom, ali po intelektu ste tu negde.

3. Pezosova čuvena lista šampiona:

1. Muškarci
    2. ....
    3. ....
    4. ....
    5. ....
    .............
    17. životinje
    18. fotoaparat
    ....
    41. mrtvi ljudi
    42. televizori
    43. ptice
    44. žene

4. Ja sam verovatno malo stariji od tebe i ima da mi se obraćaš sa Vi jer te verovatno jedan kao ja lebom hrani.

Vazi. VI ste svinje. Da me takav lebom rani ne bih se lebom najela.

Vidim sva si pametna, curi ti mudrost iz pičke.

Znas kako je slatka, ko med, steta sto moras da probas sam svoju mudrost da bi saznao sta je mudrost...

Te osobe što prose po Italiji su na evolucionom nivou kao i žene, prost narod ih zove cigani. Jedina razlika je u tome što oni nemaju pičku uglavnom, ali po intelektu ste tu negde.

Zamisljam kako te sodomizuje italijanska ciganka dildom i odmah pustam malo mudrosti iz svoje picke... dok prosis za milost... Ahhhh.... Svidjas mi se, mozda mozemo da ugovorimo neki sastanak?

5. Jeftin pokušaj muškarca da glumi ženu.

6. Skočimiš
    Jeftin pokušaj muškarca da glumi ženu.

Pa prestani onda.

7. Ne znam da l je gora ova Smicalica, trol, dupli nalog, sta li je, ili ovi sto su se popalili da joj odgovaraju.

8. Ne znam da l je gora ova Smicalica, trol, dupli nalog, sta li je, ili ovi sto su se popalili da joj odgovaraju.

Ajaks i Skocimis, poslednja linija odbrane muskosti na vukajliji.

9. i pez bombonica, on mi je sladak nekako.

10. I JEDINI ĐŽENTELMEN MEĐU MUŠKARCIMA - PP PEZO$!!

11. Za mene si pez bombonica.

12. Ne brani se muskost na Vukajliji, Smicalice decxko.

13. Da si moja žena ili majka polomio bi te ko kiflu.

14. Smicalica je Mingov dupli!

15. Da si moja žena ili majka polomio bi te ko kiflu.

ti slomiti kiflu zenu to tebe ciniti velikim jakim lovac ratnik urghhh ugh ughhh... Pikavac mali.

Ne brani se muskost na Vukajliji, Smicalice decxko.

Pa ja to kazem a ovi zapeli...

16. Meni su se žene krvi napile. Kada je moj brat doveo snaju u kuću, nisam izdržao godinu dana, pokupio sam stvari i otišao da živim pod kiriju. Kad starci riknu, odreknuću se celokupne imovine u njegovu korist. To ja nisam mogao više da trpim, ama nije prošlo tri meseca ona sebe za gazdaricu proglasila, počela da mi vređa i ogovara starce, mene, lenčuga lena bratu kuvala ručak jednom nedeljno, kad posti strpa mu sardinu iz konzerve u tanjir, vazda njene roditelje hvalila i veličala. Ona fakultet završila poljoprivredni, priča nama kako kod nje u selu kod njenih održava voćke, pa pažljivo oreže grane, pa voskira, pa umota, a kod nas krvnički kidala grane na voćkama. Sve njoj smetalo sve njoj falilo tražila da posečemo stare orahe što još moj deda posadio, da zabetoniramo dvorište.. Đavo bre žene su kao pijavice crpi ti energiju i snagu, i posle što muškarci ranije umiru..

17. Ložiš se na duhovitost i romantiku? Pa kurvo, zašto si me odjebala nakon kilometara i kilometara ljubavnih eseja, pesama, smeha do suza?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.