Moram nekom da se izjadam :((

1. Muškarci su vam, drugovi, stoput empatičniji i emotivniji od žena. Pročitajte onu lemajinu "defku" o deci sa posebnim potrebama- pravi primer kržljavog i apsurdnog plitkog ženskog uma.

2. Žene treba da se lemaju da se šamaraju da im se ukine biračko pravo. Žene u politici mogu samo da dobace nešto sa strane, I TO JE TO.

3. Ti meni obeća da nećeš spemovati?

4. Meni su se žene krvi napile.

žene crpe i isisavaju bledunjave i slabe muskarce, kojima krvi mogu da se napiju, ko sto si ti, i takve jesu jer su tako u mogucnosti. sad vi ovde cmizdrite kako su zene zle i kako ih treba pesnicom, a onda cim vidite vaginu krenu vam bale na usta i opet mi manipulisemo vama... e nema vise pravih muskaraca, vasi dedovi bi vam pljunuli u brk (cek vi vise nemate brkove?) pa vas poslali da skupljate sljive i donosite vodu, i podobne zenske poslove, jer sekiru znate da koristite samo u dotama i slicnim sranjima u kojima zivite umesto u stvarnom svetu... eeeee, muski rode, sta si docekao...

5. Pa ovo nije spem, Bruce, pogodila me tema.

6. Pa ovo nije spem, Bruce, pogodila me tema.

kad si slabo muškarče, jada se na vukajliji kako mu žene piju krv, eeeeee.... muški rode...

7. onda napišeš jedan post, a ne pet komada - to je spem, a ne ono što si napisao

8. Нека, Брусе, све је добро написо.

9. ja sekirom i krampom rukujem ko slikar sa četkicom!!
    a propo pičke, izbegavam da je vidim uživo što češće mogu iako mi same nude. mogu bez pičke komotno da egzistiram i po 12 meseci

10. žene crpe i isisavaju bledunjave i slabe muskarce,
    kojima krvi mogu da se napiju, ko sto si ti, i takve
    jasu jer su tako u mogucnosti.

Meni, Pezosu i Bobu mogu samo da isisaju kurac jer smo vas provalili.

11. Ja kao muškarac ne zavisim nimalo od žena. Naučio sam i da operem, i da ispeglam, i da oribam, i da skuvam, i da usisam, i da cepam drva, i da sečem motorkom, i da fizikališem na građevini, i da se snalazim i u najtežim uslovima potpuno sam, itd. Meni pička kad zatreba, pokupiću neku klinku, bacim dve tri iskusne finte, sine ima da se topi pičić, sve će margarin niz butinu da se sliva. Da imam decu, pa da me žena ostavi, opet bi ih dobio na sudu, jer sam čvrst karakter, ubedljiv, ispravnih rezona, poštujem i držim se proverenih vrednosti, vaspitao bi ih da budu čovek pre svega. A šta bi ona, počela bi da šizofreniše po sudnici dok ja natenane kobjašnjavam sudiji zašto deca treba da pripadnu meni. Moš mi se sagneš, malena

12. Meni, Pezosu i Bobu mogu samo da isisaju kurac jer smo vas provalili.

Bobe

Meni pička kad zatreba, pokupiću neku klinku, bacim dve tri iskusne finte, sine ima da se topi pičić, sve će margarin niz butinu da se sliva.

Najzad se slazemo ti trazi neku jadnicu koja ce da ti sisa kitu ja nekog jadnika koji ce da mi cucla vaginu, necemo se sresti jer nismo jedno za drugo, al mi ne seri sa supljim pricama i filozofijama i radi ono sto radis a ne prosipaj mudrost nego idi i jebi svoje glupace, ako te koja srecom pripusti na se.

13. Идем на екскурзију сутра рано, треба се паковати.

14. Da li ste i vi nakon poslednjeg posta Smicalice osetili transfer blama?

15. Moja izabranica je završila Jejl i pomoćnica je ministru Krstiću imaš na Guglu dosta toga o njoj.
    To što ima pameti (donekle) ne menja činjenicu da mi puši kurac

16. Da li ste i vi nakon poslednjeg posta Smicalice osetili transfer blama?

Postovani Bobe, transfer blama je individualna stvar, tako da mogu reci - ne. Vise sam osetila miris prčevine, jarčevine, usirene semene tečnosti, kako u testisima, tako i na mrljama na donjem vesu,sto je posledica dugotrajnog samozadovoljavanja bez menjanja gaća... ponekad mi se čini da ceo forum ima taj miris... ne znam...

17. Ahahahahahahaha AJAXE UTOVAAAR

18. To što ima pameti (donekle) ne menja činjenicu da mi puši kurac

lizes li ti malo njoj pizde, ajaxe? kad se razvuce ono belo, i da li ti ona skvirtuje u usta?

19. Priznaj da ne znas da zadovoljis zenu oralno... gde je klitoris i tako to...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.