Moram nekom da se izjadam :((

1. AX_ Moja izabranica je završila Jejl i pomoćnica je
    ministru Krstiću imaš na Guglu dosta toga o njoj.
    To što ima pameti (donekle) ne menja činjenicu da
    mi puši kurac

Meni ovakvom ružnom i ćelavom.
    Zamisli tek kakvi jebu takve kao ti sa srednjom školom. Možda baš oni cigani iz Italije

2. Meni ovakvom ružnom i ćelavom.
    Zamisli tek kakvi jebu takve kao ti sa srednjom školom. Možda baš oni cigani iz Italije

ako tebi tako ruznom i celavom dudla ekstra pametna i zgodna riba, sta li tek dobijaju muskarci lepi i sa bujnom kosom i pametni. sigurno dodju neke vile iz Narnije sa IQ preko 400 i kazu jebi me usta smrtnice lepi. nego ti trpas verovatno nekog ciganskog gabora?

3. bila je jedna starija žena ovde na forumu ostvarena u životu, dobar poso, krvav leba.. Poznaje pičku bolje od svih nas.
    Branila ženska prava, neću da kažem kako se zove al joj nick kosmopolita.

Priča se po forumu da je završila sa mehaničarom iz Crne Gore sa teme automobilizam GTD-om i da je isti raskiva od masnog kurca u golfu dvojci vikendom. Više ne spominje taj feminizam po temama.

4. ja sam načuo da kosmopolita kad popije guaranu kuca mačićima eksere u čelenku

5. mnogo serete vas dvojica dok sam ja aktivan na sajtu, primirite se malo...

6. Smicalica je kuronja ne ložite se

7. Ajaxe šta starija jbt pa koji god član da je razgovarao sa njom i kaže joj godište ona je tad ili imala dvaes godina radnog staža ili je već čitala računala i pisala msm da kad se Bruce rodio ona već odslužila vojsku

8. u jebote, šta sam ja propustila....

9. hahaha kakvi postovi od smicalice

10. mnogo serete vas dvojica dok sam ja aktivan na sajtu, primirite se malo...

znao sam da ćeš se potresti, verovatno pogotovo zbog postova o kurdu s kojim si svojevremeno pravio darmar... onako udruže se drugari pa guziče narod. i prestani da dovodiš u red i pretiš, smešno izgleda, nego lepo banuj ako ti je ćeif.

11. Smicalica je kuronja ne ložite se

Pa da, Bob Rok dozvoljava da ga napusavaju samo kuronje i tad je to ok lololo Napusavanje od strane zene takav trol ne bi mogao da podnese opet bi se samobanovao. spavaj mirno bobe, tvoja kurata devojcica : *

12. Pročitao sam sve postove (bar one Smicalicine) i u pravu je žena. Čovek. Šta god da je. Jes da se sprda al poentirala je. Zasluži(o)la je piće.

13. Zaslužujete jedno drugo.

14. Ajaxe dragi, napisala sam pesmicu za tebe

ja sam slaba zena
    ti tupavi trol
    ja promenim pol
    a ti? lololol

15. Ajaks nije trol, nažalost. Jebiga Aki, al nisi u pravu.

16. Znaci stvarno lomi bezobrazne kifle majke zene ccccc...

17. Ja tupavi trol
    ti glupava žena
    odemo u krevet
    samo ti jebena

Meša i Smicalica forever together in love

18. ajakse ti mislis da je jebanje za zene nesto lose. citala sam nesto, kazu da decaci kad vide tatu i mamu kako je tata skocio na mamu a mama vristi i stenje negde u dubini svoje svesti decaci ukapiraju da je to nasilje i da tata muci mamu i to im iskrivi poimanje seksa, eno pitaj seksologe. tru stori. treba se osloboditi te zablude. osim toga naravno ne znam sta bih ja stobom radila u krevetu osim nunala i nanala, dala ti mozda sise da posisas da bi lepse spavao i otpevala uspavanku pa da slatko zaspis i onda imas nocnu poluciju zamisljajuci kako jebes prave zene a ne samo vukajlijasice na forumu i izmisljene pomocnice ministra. i da promenis gacice kad se probudis, zaudara posle to, oseca se i na tvojim postovima, usmrdeo si citav forum.

19. Ja tupavi trol
    ti glupava žena
    odemo u krevet
    samo ti jebena

E ova ti je dobra.

A što se tiče teme o kojoj se raspravlja, ne znam, znam da su i žene ljudi, mislim glupo je to i reć, samo mi eto pomalo smeta kad se žene posmatraju kao robovi, "one su samo da spremaju hranu, rađaju, čiste i zadovoljavaju muške potrebe", takvo razmišljanje, jebeš to, pođi prvo od sebe, zamisli da si žensko i neko te tako tretira.

20. Dečkovi ako mislite da je turanje penisa u vaginu nešto što je za ženu ponižavajuće varate se. ponižavajuće je kad ti to radi neki skot a ti moraš da trpiš i ne uživaš, ali verovatno bi isto bilo i za vas muškarce da vas guzi neki brkati gej. a sve je to tako prirodno. hvaliti se time kako ti dominiraš zato što te neka žena pušta da joj radiš ono što ona voli nekako je glupo (ako te zaista pušta a ne izmišljaš na Vukajliji). smiri se malo ajakse i idi lomi kifle, sestre i majke.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.