Moram nekom da se izjadam :((

1. Niti Ajax niti ja niti Petar nismo trolovi, a ti Mešo šlihtaro samo se nadaj da ćeš dobiti pičke. Pravi muškarac i ženu napušava na Vukajliji, jer ih u reali ili ima ili može lako da ih ima, pa mu ne zapinje da bude fin prema vukajlijašicama.

2. znam da su i žene ljudi, mislim glupo je to i reć, samo mi eto pomalo smeta kad se žene posmatraju kao robovi, "one su samo da spremaju hranu, rađaju, čiste i zadovoljavaju muške potrebe", takvo razmišljanje, jebeš to, pođi prvo od sebe, zamisli da si žensko i neko te tako tretira.

pa da, al ne smeta kad žena na nekog muškarca koji zarađuje crkavicu od 200-300 evra gleda kao na skota koji nije vredan nikakvog njenog truda. Žene sve gledaju kroz materijalnu situaciju. I mnogo su površnije od muškaraca. I žena što može da uništi muškarca to ne može niko.
    evo jedan pezosov primer kakve su sve žene:
    Od jednog mog druga komšija radio na VMA (znači - doktor - znači pametniji od većine žena), i počne da se zabavlja sa koleginicom. Bili u vezi tri godine i on je zaprosi, misli već rešena stvar vole se bla bla...ona ga odbije i kaže da ne može jer ima i muža i dete....kako je uspela samo da ne skonta ni muž da ima paralelnu vezu, a ni ovaj da ne skapira za muža

3. Što bi i ovde glumio lažnu finoću prema ženama kad joj ne vidim ni dupe, ni sise, ni lice pa da sad nešto budem fin, ko zna da li su prave žene ili dupli.
    Uostalom pet dobrih riba sa vukajlije više ne dolaze ovde, ostale su žene-majke koje nolajferišu i tako beže od muževa nasilnika.

Smicalice samo da znaš da nijedna žena samnom ne uživa, ja izbambusam ili na brzinu ili se mučim dva sata posle petog puta. Ona sva razmazana stenje i gleda me ko kuče i čim vidim da malo počne da uživa ili da ne daj bože oće da svrši ja špricam.

Od čega živiš?

4. Pravi muškarsc koji napušava i žene. Na Vukajliji. Heroj našega vremena.

5. Bobe Rocke, ako sam to pisao da bi mi koja dala ne pomjerio se. Samo mislim da je patrijarhat sranje, ništa više.

Znam ja to Pezose, ja mislim da nijednu đevojku s kojom sam bio nisam šutnuo nego su korpe davale one mene, a to je zato što sam ja normalan i fin. To mi je čak i jedna rekla.

A žene vole pare, ka i muški, samo što one gledaju da im potencijalno potomstvo bude osigurano, i s te strane ih podržavam ,jer ako hoćeš da imaš đecu lakše ih je podizat u kad ti muž ima firmu nego kad si podstanar i živite od olate do plate.

Ne branim žene, nego nisu samo one govna, to je sva moja poenta.

6. pa mi vas bar poštujemo i smatramo jednakima. zato vas i gazimo i vređamo jer vas smatramo jednakima, a ne ko ovi pederčići što brane žene, znači da vas oni u podsvesti smatraju nesposobnijima od sebe pa onda daju sebi za pravo da glume nekog Zoroa.
    Kao kad vidiš nekog hendikepiranog, i ti onda nećeš da mu se obraćaš kao normalnom čoveku nego se ponašaš prema njemu baš kao prema hendikepu, sa sažaljenjem

7. Napušte se kurčne.

Toliko sam se napio sinoć da se ne sjećam ama baš ničega.

Došao kući bez jakne, telefona, bez ičega, ko siroče.

Popio 5 'votaka' i ukino se.

Jebem ti ketozu.

8. Ja bi volio da nađem neku ženu koja ima para i koja će da me izdržava, ona da radi i privređuje a ja da trošim. Dobar sam u krevetu, mogu da ne ustanem i po 15 sati.

9. Bob Roče, ja tražim muško, ako je vjerovat mom najboljem drugu:

odje brate izgleda pare ne igraju veliku ulogu jer i pored mizerne penzije vole se stari i to jeste ponos a sve vise sumnjam da si derpe

10. hahahahahaaha! ketoza <3

11. Prč, jaro, prč! Bobe radim kao profesionalna domina, dolaze male muske svinje koje su dominantne prema svojim zenama da mi lizu stikle i skice ko prasici dok ih sibam. Evo za tebe popust, moze?

12. Napušte se kurčne.

Toliko sam se napio sinoć da se ne sjećam ama baš ničega.

Došao kući bez jakne, telefona, bez ičega, ko siroče.

Popio 5 'votaka' i ukino se.

Jebem ti ketozu.

Nije ni to loše, ja sam sinoc pijan zaglavio na solističkom koncertu Mije Borisavljević i nisam joj vidio sise

13. Ne znam, Mešo, neću da zalazim u to, preispitaj se šta ti više paše. Ja na žene ne gledam kao na ravnopravne članove zajednice (komune hehe) niti one to mogu. Muškarac pokreće i vodi svet, da su ga žene pokretale i vodile, mi bi danas još uvek živeli u paleolitskom periodu, pravili oruđe od kamena, vijali bizone po poljima kopljem, spavali u pećinama.

14. Neka sam govno šovinističko zaostalo, ali patrijarhat je zakon.

15. mi bi danas još uvek živeli u paleolitskom periodu, pravili oruđe od kamena, vijali bizone po poljima kopljem, spavali u pećinama.

Ovako ste istrebili polaa vrsta na zemlji, zagadili sve sto mozete, nakotili se ko skakavci, koljete jedni druge kao besni psi, i zene i decu pride, i jos ste ponosni i nusate se u grudi. ajd tebe da razumem ako imas u toj klanici neku zaslugu, al verujem da zagadjujes sasvim prosecno sredinu, plus jos malo ovu digitalnu urlikanjem muzjaka u teranju.

16. Zamisli da imaš ogromne sise ili da si mnogo pametna i da konkurišeš za neki posao.
    Da li bi dobila posao zato što si pametna ili zbog sisurina pre?

17. To je sve zarad onih pozitivnih stvari koje si vešto izbegla da navedeš kako bi nas ocrnila. Pa i taj kompjuter i internet preko kojih tupiš o muškarcima je izmislio muškarac. Pomalo ironično

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.