Moram nekom da se izjadam :((

1. Smicalice, pozdravi i ti nju. I Pajka.

2. sad su svi zaboravili da je bob dupli sad sam ja dupl..

3. smicalice, što pišeš čas ćirilicim, čas latinicom?

petre:

Od jednog mog druga komšija radio na VMA (znači - doktor - znači pametniji od većine žena), i počne da se zabavlja sa koleginicom. Bili u vezi tri godine i on je zaprosi, misli već rešena stvar vole se bla bla...ona ga odbije i kaže da ne može jer ima i muža i dete....kako je uspela samo da ne skonta ni muž da ima paralelnu vezu, a ni ovaj da ne skapira za muža

hej! pa ovo je zaplet serije Nurse Jackie!

4. smicalice, što pišeš čas ćirilicim, čas latinicom?

Pa pisem nesto ovde na racunaru cirilicom pa onda prebacim na CITATTATIC PA ME MRZI DA VRACAM A U KURAC... znam ja da pisem i pravilno al me mryi

5. Lulica ZNA GDE JOJ JE MESTO. I takvu ženu treba poštivati

6. Ja se raspravljam sa tobom iz čiste dosade. Najnovije su govna, čet su okupirali Yeahovini svedoci, šta raditi, kako ubiti dosadu. Slušam narodnjak, pijem pivo i pobijam feminizam po Vukajliji

7. Koja propast, pijem pivo i trolujem se sa trolom a i slusam neke svabe... Eeeeee zivote... A feminizam je sranje samo ti ne umes da napravis razliku izmedju feminizma i ovoga sto ja pisem.

8. A bobe maltretira te sekta pa si dosao da se izivljavas na zenama... tlacis nejac... nisko.

9. DA NE ZABORAVIM GLEDAM PO FEJZU SLIKE ONE KURVE JOVANE ŠTO ME OSTAVILA SA LAŽNOG PROFILA KOJI JE PRIHVATILA. ORIGINAL MI JE BLOKIRALA.

10. NE TLAČIM JA NIKOGA. JA SAM ANTITLAČISTA TJ KOMUNISTA

11. Vratia se Boba i donia friškog trolovanja

12. Komunisti su za ravnopravnost polova. Lenjin se okrece u grobu. U onom staklenom sranju.

13. комунисти су за промискуитет!!

14. Jesu. i ravnopravnost.

15. Ja bih ove lazne revolucionare u Sibir.

16. KAKO MI KOMUNISTI VOLIMO DA KAŽEMO FEMINA EST FUNDAMENT. OD VAS SE TRAŽI DA BUDETE STUB KUĆE ČUVATE DECU HRANITE MUŽJAKA I ODRŽAVATE OGNJIŠTE ČISTIM I UREDNIM

17. A NE KAO SLAVICA MILOŠEVA ŠTO MU JE POKUPILA 30K EVRA OD MALINA ŠTO BILO NAMENJENO ZA PROŠIRENJE MALINJAKA I POBEGNETE SA ŠVALEROM

18. KAKO MI KOMUNISTI VOLIMO DA KAŽEMO FEMINA EST FUNDAMENT. OD VAS SE TRAŽI DA BUDETE STUB KUĆE ČUVATE DECU HRANITE MUŽJAKA I ODRŽAVATE OGNJIŠTE ČISTIM I UREDNIM

Vi komunisti, haha. Kad budeš čitao i umeo da citiraš Lenjina, Kauckog, Marksa, Engelsa, Rozu Luksemburg, Lukača, Bloha, Markuzea, Trockog, Brehta, čak i Sartra, i onda da ubaciš par stihova Nerude, Lorke i Saramaga, Bloka, Majakovskog i ostalih zagovornika komunizma, apropo te društvene teme, onda napiši nešto pametno, a ovako sve što pišeš zvuči kao onomatopeja drapanja po sopstvenom čmaru i skrnavljenje i smrđenje svete ideje komunističke emancipacije.

19. минговски?

ево од мене:
    хлеб је твоје чело, твоје су ноге хлеб, и твоја уста

20. ONDA BIH STE ME NAZVALI KENJATOROM KOJI SE KURČI. DA DODAM I OVO- VELIČINA NIJE U CITIRANJU, VEĆ U INDUKOVANJU VLASTITE MISLI. JA NISAM ISPRAN MOZAK PA DA MI SE POST SASTOJI OD CITATA, JA MISLIM SVOJOM GLAVOM. A TI ĆUTI I PUŠI.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.