Moram nekom da se izjadam :((

1. Današnje devojke su toliko glupe da ne znaju da naprave profil na vukajliji.
    Koliko vidim tek kad predjete 30tu naučite

2. dobro je dok se drže foruma, belaj je kad sednu za volan

3. Današnje devojke su toliko glupe da ne znaju da naprave profil na vukajliji.
    Koliko vidim tek kad predjete 30tu naučite

У једном си у праву а у другом грешиш душо. Девојке испод тридесете знају да направе профил, али само оне изнад тридесете боли пичка шта теби слични урличу овде па се концентришу на забавне садржаје уместо да буду отеране мајмунским крицима. Додуше и ти му дођеш као неки забавни садржај, као иде човек оклизне се на банану и падне хахаххахаххахаха.... извини немам намеру да те вређам јер мислим да си ок човек само повремено мало много какиш, а свиђа ми се шта тупиш на оном поетском форуму... не схвати ово као шлихт, ипак ми се гадиш :*

4. Reci direktno dala bi mi pičke jer misliš da sam zgodan, inteligentan, elokventan, poeta, romantičan, džentlmen u rl...
    Samo Smicalice zajebala si se, zadrži je. Meni tvoja pička ne treba

5. izvini ako misliš i ja tebe da vredjam, ne bi trebalo da se vredjamo ovde. Ja tebi opraštam jer si žena

6. ma uzmi izjebi je pa je baci posle

7. Не, ја не знам какав си, нити ти каква сам ја, дал бих ти дала то зависи од рл-а али постовима овде не квалификујеш се, мада нисам сигурна да овде то и тражиш. Драго ми је што ти моја вагина не треба, забринула бх се да палим насилнике који би тукли мајку жен и сестру. Опраштам и ја теби јер те не знам а и боли ме клиторис баш, гомила слова на екрану ме не вређају и нестану кад искључим компјутер.

DA JE PIČKA NEŠTO POSEBNO JA SE NE BI ZAPOPIO HNJO HNJO

Замонашио.

8. не знам што се толико замајавате, смицалица је очигледно дупли налог неког лика, јер ниједна жена не би оволико дуго одолијевала да схвати истину да жену чине само сисе, а не неки интелектуални изрази и показивање памети мушкарцима
    праве жене то не раде, оне знају ко је газда

9. ja znam čiji je dupli, reko mi je...nema šanse da bi ikad pogodio

10. У праву си лалабај 99 посто жена зна своје место. А пошто су жене машине за рађање, ове које не рађају треба у кречану. А ко је газда, ипак су мушкарци, то је тако, слажеш се са мном? Нажалост, али тако је. Треба да их отрујемо на спавању.

11. Pa šta ako je Smicalica muško? Mene erekcija i dalje ne splašnjava.

12. ima bradu, nije atraktivno...

13. Премиса 1: ајакс и боб су супериорни тролови и мужјаци
    Премиса 2: ниједна жена не може против супериорних тролова и мужјака
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Конклузија: Смицалица није жена

14. 99 посто жена зна своје место

99 посто жена је срећно.

џес душане :)

15. Ja sam za osim ako nije Paninarov dupli.

16. reći ću samo M...I...N...G
    ko razume shvatiće

17. Поздравила вас другарица Аурора и рекла да је пољубите у длакаво пркно.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.