Nije taj metal vredan tvoje glave. Ja sam u osmom razredu imao dva treninga atletike, dva karatea ( ćale mi trener ) i jedan plivanja. Kroz celu srednju i prvu faksa dva treninga trčanja, jedan istezanja i ponekad teretanu. Prošlo mi detinjstvo bez da imam uspomene.
JA SAM SVOJE DANE PROVODIO PO KAFANAMA I NA POKER APARATIMA DŽOLI, TAKO DA JE I MOJE DETINJSTVO PROŠLO BEZ USPOMENA
EDIT: U sećanju mi je šema: veća, veća, manja, veća, manja, manja, pa cik cak do leda...
Nastupaj pod imenom Mrvica. Kad može Fahreta Jahić bit' Lepa Brena što ti ne bio Mrvica, jeltakotakoje. Sad baš Lepi Mrvica već nemere, videli smo slike na forumu lolo
To za krsteno ime se treba ide ujutru valjda dan po krstenju pa da ti Pop kaze, i tako neka fora. Ja sam decu krstio svu u Ljubostinji, i bas mi nije padalo na pamet da se vracam 50 km. ujutru sledeceg dana da bih to saznao.
JA SAM SVOJE DANE PROVODIO PO KAFANAMA I NA POKER APARATIMA DŽOLI, TAKO DA JE I MOJE DETINJSTVO PROŠLO BEZ USPOMENA
EDIT: U sećanju mi je šema: veća, veća, manja, veća, manja, manja, pa cik cak do leda...
Skočko krsta ti da se zoveš Benjamin?
Znam lika sa jednog sajta na internetu koji se zove Benjamin. :'(
E da, kad već reče Boxer, možeš od kuma oštetu da uzmeš, stojadina da pazariš :)
I moram ovu pesmu da okačim. Vinjak himna.
http://www.youtube.com/watch?v=FRCXljTR3Rc
Kršteno mi je Svetozar, ovo mi je svjetovno :D
Nastupaj pod imenom Mrvica. Kad može Fahreta Jahić bit' Lepa Brena što ti ne bio Mrvica, jeltakotakoje. Sad baš Lepi Mrvica već nemere, videli smo slike na forumu lolo
Ček, ako ti imaš potres mozga ovaj drugi ima frakturu noge ili ruke garant.
Pa i nastupam pod Mrvica, to mi je na kimonu :D
Udario me laktom, nije mu ništa.
E do kurca.
Објасни.
Pa na krštenju se u crkvene knjige upisuje kršteno ime, samo ne znam da li to određuje pop ili kum. A svetovno je ono koje piše u ličnoj karti.
то је срање
Sad moram da pitam koje je moje kršteno ime, živo me zanima.
Ja sutra odo hodžu da pitam koje mi je kršteno ime. Možda nije neko muslimansko, pa budem popuarniji u društvu.
To za krsteno ime se treba ide ujutru valjda dan po krstenju pa da ti Pop kaze, i tako neka fora. Ja sam decu krstio svu u Ljubostinji, i bas mi nije padalo na pamet da se vracam 50 km. ujutru sledeceg dana da bih to saznao.
То поп каже како му дуне или шта?
Znači ako je i mog ćaleta mrzelo da se vraća u crkvu Svetog Marka, da neću znati svoje kršteno ime? A, bedak.
odi samo u crkvu i traži da ti izdaju krštenicu, tamo ti sve piše
E, pa mogla bih jedan dan. Hvala. Kakva su imena u trendu? Marija? Paraskeva? Petka, te fore?
moje krsteno ime je
Zvizdimijajo