Moram nekom da se izjadam :((

1. verovatno ti piše isto ime, ko ima srpsko svetovno ime ne menja mu sveštenik, samo raznorazni Kristoferi, Kristijani i Ričardi dobojaju novo ime...

2. Krstio sam se u šestom osnovne. Pop je bio pijan. Kako ću pred Boga sa imenom Svridigajlo?

3. odi samo u crkvu i traži da ti izdaju krštenicu, tamo ti sve piše

Eeeeeeeee...

Tako sam i ja mislio. Posto sam i ja krsten u Ljubostinji 77-me, kad sam vodio Cerku da krstim, pito ja za krstenicu, kaze sacu ti napisem 500 kinte, kako ime? Reko, a ne, pa jel imate vi to msm u knjigama? Kaze ima to, al ko zna gde je, znas ti kad je to bilo...

A ionako bih se zvao Harlampije ili nesto tako...

4. Чекај, оћете да кажете да се можда имам још једно име а ја не знам за то?

5. torazulu, ako imaš srpsko ime svetovno, isto su ti pisali i u knjigama, a što veli oblak - ako je pop bio pijan ionako ti je bolje da sam upišeš nekog Anastasija ili Radivoja :)

6. Pa onda nema sta da gledamo ni ja ni deca...:) U stvari ja sam tu sumljiv da mi je ime crnogorsko xD

7. Valjda kum daje ime na krštenju, jebemuleba, kakav crni pop? :D

8. Valjda kum daje ime na krštenju, jebemuleba, kakav crni pop? :D

Ođe lud zbunjenog. Kum daje to što stoji u ličnoj. Pop daje svoje po nebeskoj promisli, da se tako doskočno izrazim.

9. Da, moje ime je valjda grčko-srpsko, pa kontam da je to neka ultra pravoslavna varijanta, moguće da ga nisu menjali.

A ionako bih se zvao Harlampije ili nesto tako...

Ja ni ne znam koja su ženska imena u opticaju, realno. Sem Paraskeve, Petke i Marije.

10. Zatrpali smo Vidrin post, sram nas bilo.

11. Kum daje kršteno ime, ne baljezgajte.

12. Moja sestra je krštena kao Ana, eto imena u opticaju.

13. Чекај, оћете да кажете да се можда имам још једно име а ја не знам за то?

I ja sam se šokirala. Ali eto, Brus kaže ako je srpsko ime da ga neće menjati. Sad... Marko je onako univerzalno, moguće da si u knjizi neki Prokopije ili slično. heh

14. I mislim da ne morate striktno mijenjati ime u SRPSKO (pobogu, da li je Kornilije, Mamant, Kalistrat, Harion ili Kirijak autentični srpski junak? Jok, vala, a svaki je prepodobni i pogoduje krsnom imenu).

Ja sam kršten kao Svetozar nekim drugim povodom.

Mogao sam da budem kršten i kao Benjamin (jelte, to ime postoji i u Bibliji, zar ne?)

15. Koliko se sjećam u krštenici mi piše isto ime kao i svjetovno...

16. Dajem jedno Nemanja za jedno - Zaharije, Kiril, Panajotije...
    Zainteresovani neka me kontaktiraju.

17. Ja sam Benjamin, jebogabog... :D

Skočko, ako moj inboks ne laže, pre par godina:

Keter - misao, vrhovna kruna
    Čokmah - mudrost
    Binah - shvatanje, razum

A dole imamo
    Česed - moć
    Gevurah - veličina
    Tifered - ljepota
    Necah - vječnost
    Hod - sjaj
    Jesod - Osnivanje
    Malkut - Kraljevstvo

Tiferet je nesvjesno povezan sa svim ostalim sefirotima osim sa Malkutom. U suštini Tiferet za neke predstavlja Isusa Hrista, Keter je Bogotac, Jesod je Sveti Duh. Tiferet je žrtva, žrtvuje se za ostale sile

I zoveš se Benjamin... Pitam se zašto :)

18. Komšinica iznad mene usisava!
    O luda ženska glavo, pa dal si realna?! Jebote, neko sutra ustaje u šes' sati! I šta si radila ceo dan?!!

19. I zoveš se Benjamin... Pitam se zašto :)

;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.