Moram nekom da se izjadam :((

1. dobro,za svaki slucaj,treba proveriti,ipak je ovo internet ;)
    u univeru jeftinija kila parizera nego kila masti.

2. Ja sam kupovao u Interexu... neka trgovinska marka Top Budget... i ladno sam sekući naišao i na deo kosti... lol

3. u univeru jeftinija kila parizera nego kila masti.

al imaju habanero papričice i premium tunjevinu u maslinovom ulju... :D

4. Ja od silnog ulja iz tunjevine dobijem gorušicu... zato biram onu u salamuri...

5. e,ti si iz ujvideka.najjeftiniji ti je dis tamo u big centru i onaj najveci univer d1.valjda se tako zove.jedna brankica insajder informacija.bas bas fuka je ustvari grand fuka.informacija prva ruka,ovo-ono...

6. Комшије изнад се јебу ки нездрави. Одврнуо сам музику до даске да не чујем кревет и дахћање.

7. razočar'o si me sad
    i ti si iz ujvideka, a kupuješ u marketima, pored pedes' prejeftinih, savršenih, prepunih svega pijaca :)

8. kada budu valjali 6 limenki piva za 350 dindzi na pijacama,icu svaki dan.i za praznike...:P

9. u "drink store" flaša od po litre 51 dinar ;p

10. u radnji pored 2 stapica,zajecarac 48.nije to caka.nisi mobilan.nemam flase uvek kod sebe.;)

11. kod dolores je znao biti po 37, kacam živjela tamo:)

12. ima u univeru master za te pare.al kapiram da to treba preskociti.najbolje za otpasti je studenjak.mos kupis pivo non-stop,mos sedenes,bole te tuki...

13. jes, od aprila do septembra
    poslije si najeb'o :D

14. jebi ga sada.posle se uvlacis kolegam koje imaju gajbe.barem u mom slucaju.bilo lepo vreme.moglo se do maltene pola novembra.pa dosta majku mu,mora nekada i ladno da bude ;D
    kenjam ja,picu ja i u januaru napolju.barem jedno,pa posle kafana.

15. a dobro, student sam, imam đe da pijem, to je najmanji problem
    al realno, od oktobra/novembra, kafane su majka :D

16. aramegedon,rusini,frida(ona sto nije gej)prosek zajecarca 90-110.kafane normalne,ne one sa cucavcima.

17. ta frida je zatvorena prije po godine, da si živ i zdrav.
    "kod ljubice i marka" <3

18. ozbiljno?tu sam zimovao prosle godine.neko mi rece da je bio letos.

19. pa tipa posljednji put sam bila u junu, vrnuh se u avgustu u ns, već je bila zatvorena, a šteta stvarno.

20. jes vala.sada moja neka logika.mozda zatvorise za vreme leta.ono,nema im ciljne grupe ljudi.il su otisli kucama il piju napolju.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.