Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sve se to posteno odradi. Uvek treba da se procisti odzak, prodzara sifon, da se vidi gde gubi kontakt a gde elektrizira, da se stave nove gumice... Nemoj da se stidis, muskarci i zene su od Boga usmereni jedni na druge.
I TO JOS U NOVOM SADU!
Kukumajko, pa svake godine stize nova garnitura devojaka koje NECE da zive nigde osim u NS, a tata i mama moraju da kupe stan i Renoa Klicu, i onda svake nedelje iz, recimo Backe Topole stize sira, mesa, KULEN!!! KULEN jebemtisve sa Heinz majonezom i onim madjarskim karavan sirom i Eros pasztom...
Odo da istucem macku, posto mi ker nije ovde.
ma što je najjače, uvijek je prepuno bilo
jbt, sami centar, pivo 100 din, nisi mog'o mjesta nać..
niđe veze
bilo 110 kada sma ja bio polsednji put.sve je tacno sto kazes,al kapiram da je to samo dok je leto.mesto za studente i lokalne blejace.jedni idu kuci,drugi bleje napolju.bas cu danas videti da odem,pa cu da vidim.
вас двоје се не познајете?
pa je l' mi to ne vjeruješ? :D
NEMA BOLAN
edit: ne
можда би требало да се упознате :3
bolestan si
NEMA BOLAN
edit: ne
o,jebo ga lebac razeni.vidi se da si izbosne. :P mozda ce sada da bude.nema ko da im pije pivo leti.nije to djardino,pa da uvek neko sedi.jedino da su isekli deo zgrade i odneli.bacili negde :p
pa ima neka picerija čoeče...
ja čoeka.
што јеботе? имам осећај да бисте се лепо слагали
ima picerija vec10 godina u tom pasazu.jedino ako nisu prosirili.
pa tako reci,zatvorili,otvoreno nesto drugo,a ne zatvorili.nije toliko retko da zatvore ljudi tokom leta lokale.posebno ako se skuplja studentarija.
ma debili, al štaš. ako ništa, uvijek ona raspala lipa radi
nisam bio u lipi,oticu tamo da vidim sta je to o cemu svi spikaju.
ne uzimaj ništa što ne otvaraju pred tobom.
aha,ok...taj stajl.svejedno pijem samo pivo,uvek direkt iz flase.nece biti frke,nadam se...
e, aj nek mi neko sastavi neko motivaciono pismo zbog kog bih učila persijski
fala :D
koji će ti to kurac, uči kineski da te pola sveta razume
žeeeliiiiiiiim
hir, jbg
:D
a što će ti onda motivaciono pismo kad toliko želiš, ja da nešto toliko želim dosad bi ga već jeb'o...
http://img197.imageshack.us/img197/9513/prasex.jpg
sve mi obrisali aaaaaaaaa