Moram nekom da se izjadam :((

1. pa ono, nisam ni ja neki :D

2. Kiksnuo tiket. Pogodim neki hokej i dansku 26-tu ligu, a padnem na bednim crncima sa madagaskara.

3. Nisam imao neta skoro 4 sata. Pa sam pisao definiciju u wordu.

4. jbt sanjao sam sinoc da crna gora hoce da se odcepi i ja na ratistu, i poce da zveka neki broving odbi po noge coveku kraj mene haos... a meni u dusi bol sto se ovi odcepiti hoce... haos... ja sta uradi internet od mene...

5. nisam u bjeljni ev ni 2 sata, već želim da oduzmem sebi život. preljepo

6. ВИДРО КАКО ЖЕЉЕЗО?

7. HAHAHA, DOSADO BOŽIJA!

8. Оланик и ја пишемо сценарио за филм "Жељезо Мале Видре". Саундтрек је...

ollanik
    Icon ddd 22:27
    saundtrek ce nam biti usher-yeah

9. Ne mogu ni da kukam k'o čovjek od vas!

10. jedini sam koji će božić provesti u studenjaku :=(

11. Има група Луна једну ПРЕЉЕПУ ПЈЕСМУ за Видру. ЖЕЉЕЗО, ЖЕЉЕЗО, ОКО МОЈЕ, ЖЕЉЕЗООООООООО. Изгуглај. Само место жељезо стави зелено :(

12. Mrzim zimu. Oni govnari meteorolozi najavili otopljenje, palo petnaest santima danas. Jeste da spere ovaj Užički smog ali lopatu ne puštam iz ruku i minus dvadeset je.

13. Ko te jebe kad zivis u rupi.

14. Jericho
    Ko te jebe kad zivis u rupi.

Хахахахахахахах, јебено те обожавам :)

15. Jebiga Jeričo, nije da mogu da biram... Ali ima i dobrijeh stvari u unutrašnjosti (pretpostavka da si BeogrAđanin)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.