Moram nekom da se izjadam :((

1. Ма ово је другачији случај. Оно је било школско двориште, играли баскет или фуцу, сад сам играо коцкице у крају и изнервирам се што је друг шутнуо лопту преко бетонског зида високог негде око метар и 90. Поскочим испред њега и одразим се. Једном ногом сам прешао а друга ми виси на мојој страни одакле је лопта и отишла. Да је пребацим и изгребем се. Имао сам кратак шортс. Иначе живим у Земуну, Војни пут ако си чуо. :)

2. Ti teraj po svome, umiksao si i bol Džeja Ramadanovskog?

Šta ima veze, obojica su cigani.

3. e pa super...jutros mi je čika poštar doneo PLAVU KOVERTU, u kojoj mi piše da odem 7. oktobra u vojni odsek, duzmem ratni raspored. baš lepo što se otadžbina setila mene posle dugo godina.

4. Bolje ratni raspored, nego raspored časova....odgovorno tvrdim! :-)

5. Sjebo sam nogu gadno i sad sam sav sjeban.

6. Још један седам јегера од дана. Розга још маторија него јуче. Иц а крејзи врлд аут дер

7. dobio sam tumor na mozgu od odabira postera grofa vlatka seljoberčića

8. Nije grof kriv što su posteri generalno sranje. I nema potrebe da se vredjaš:)

9. Мислим да се није он увредијо, него вређа Влајка.

едит: Ето сад оде. Нећемо никад сазнати ко је био у праву...

10. nema potrebe ni za tim, samo će popiti bančinu.

edit:ma niš

11. smrsao sam 10 kila za mesec dana...dok sam sredio igraonicu...mora se vratim na 85...

12. javio bre čoveče, kojih 85? bez 100 kila nema...

13. Сутлија је без цимета. :(

14. Baba najjaci sam kad imam 85 kila....najbolje se osecam, najvise mi prija...kad preskocim 90 osecam se tromo, a kad padnem ispod 80 osecam se slabo....

15. Ma šalim se, najbitnije je kako se osećaš i zdravlje naravno.

16. Opala sam na peto mesto u fantaziju, a teget plavo je ipak crno. :(

17. Ukrali mi šestar sa zašiljenim crncetom :(

18. I ja sam omršao, sad sam na 120....

19. Сврби ме под ноктом. Ах, трауме из детињства.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.