Moram nekom da se izjadam :((

1. Ако имаш пушку сад је прави тренутак да је зачадиш.

или неку кашикару са тавана ?

2. Mislim da je dovoljno da samo izadjem napolje, pobeci ce sami od sebe.

3. Mnogo huligana se dere u parku kod moje zgrade i pevaju "Da se nadjemo na pola puta".

jakih huligana

4. Izgleda da im je to neka fora, posto su se grohotom smejali kada su zavrsili sa pesmom.

5. Онда немој пушку. Узми зољу да неког случајно не омашиш.

6. Nikad nemojte kupiti čarape od jebene angore linjaju se ko mačka jebena samo čekam kad ću i u jelu naći ostatke jebenih čarapa

7. Umoran sam, majku mu.

8. Dobio epi-napad od kvaliteta postera n Vuki.

9. Спава ми се а имам пролив :(

10. Волео бих да јебем Милана Станковића у ауспух :(

11. Стигла јесен, ближи се факс, Розга све маторија.

12. NEMAM DRAGE, NEMAM DRUGA, ŽIVOT MI JE SAMO TUGA, NA MOM PUTU NEMA SREĆE, VETROVI ME LOME il kako već ide nastavak Kebine pjesme, mrsko mi guglat...

13. http://www.beogradskiizlet.rs/wp-content/uploads/2010/10/Zirafe.jpg

ovo vise necete videti na kruznom toku na senjaku........neki mamlaz je sinoc produzio pravo od prokopa i skucao zirafu....Jadni Palmin ljubimac odleteo jedno 10ak meteri....

14. NEMAM DRAGE, NEMAM DRUGA, ŽIVOT MI JE SAMO TUGA, NA MOM PUTU NEMA SREĆE, VETROVI ME LOME

Ti teraj po svome, umiksao si i bol Džeja Ramadanovskog?

15. Toliko me boli noga, da već dve noći zaredom nisam spavala. I da stvar bude još gora, nisam ni to vreme pametno iskoristila.

16. Када сам прескакао ограду, изгребао сам бутину. Све бриди.

17. cornelije

Када сам прескакао ограду, изгребао сам бутину. Све бриди.

Брате, где живиш ти? :)
    Стално кад прескачеш ограду сјебеш нешто. Прошли пут муда? :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.