U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Сестра узела комплет усних хармоника пре 2 године, пукла силне новце, а последњи пут их свирала пре годину дана и сад купе прашину. А мени не да да их очистим и свирам, уштекала их негде, тражим их читав дан. Поврх свега, није мушко па да могу да јој прилепим једну родитељску да се смири. (Мада, да је мушко, вероватно би била рационалнија.) ГРР!!
МРЗИМ, ЈЕБЕНО МРЗИМ своје комшије... Чућете ускоро, младић поубијао пола комшилука. Кажу да је био миран, примеран и није правио проблеме. Ништа није указивало да је лудак.
i javljao se lepo...eh taj voždovački komšiluk...saučešće, enemy...
Klasika:)
Nego, šta ti je s komšijama?
Mnogo jedem govna u poslednje vreme. Ne znam kako da prestanem dok ne krene na uši da izlazi.
Ма шта није... Нема грам здравог мозга у све три зграде....
1. Комшије испод, син (50+) и кева (80+), најгори, задрти, џангризави, скотови на свету. Чудаци који никад не излазе... Боли ме курац шта су и какви су, али им из стана ТОЛИКО ЈЕБЕНО СМРДИ да се носим мишљу да је баба цвикнула, а овај је држи у кући да би добијао пензију или да се не би носио са губитком божанске фигуре и суочавао са својим едиповским комплексима!!!111111тријестри!
2. Комшије поред, породица која не проведе 3 сата без урлања, плакања и свађања. Цео јебени крај одзвања!
Хоћу мир у својој кући и чист ваздух, пизда вам материна поремећенаааа!!!
Овде треба организовати координисану акцију суп-а, војске и комуналне полиције...
Napiši knjigu ili kratku priču ili scenario za film, sve u skladu sa sopstvenim afinitetima, o tome, vidiš da ima materijala za neko tarantinovsko bolesno sranje, lepo sublimiraš svoju mržnju i bole te kurac. Mož i neka kinta da padne.
Ima kod mene narkoman koji se stalno lema sa svojim dedom kad mu ovaj dira štek. Pre neki dan posle uobičajenog okršaja izlazi deda bez omiljenog štapa ali sa šljivom na oku i odvuče se do mesare po odrezak da privije na šljivu... nedugo potom izlazi mali s razbijenim nosom i štapom za šetnju u bulji.
Богами, чини ми се да ћу да напишем свој криминални досије, ако се овако настави хДДД
Hahahahahahaha, nadam se da je deda dobro podmazao štap :))))
šta ima da pišeš, enemy, zovi kusturicu pa pravite odma' film...
Čisto sumnjam, a i bio je onaj od imitacije trske, onako podebeo i kvrgav.
Ne bih da sam primaocu toga u koži.
Provodim previše vremena na Vuki, da nema još neko ovde moždaslučajno taj problem?
Нађи посао, помаже проверено.
evo imam ja posao, pa sam opet tu...
ne pamtim da sam imala dan u kom sam dala minusa koliko u poslednjih sat vremena...šta se dešava, kuda ide ovaj svet?!
Ne mogu, nemam ruke.
ne pamtim da sam imala dan u kom sam dala minusa koliko u poslednjih sat vremena...šta se dešava, kuda ide ovaj svet?!
Ту си после посла, то је ок, у томе нема ништа лоше.
Људи махом читају Толстојевског и Треће око, баш сам малопре написао дефку инспирисан тиме.
Ја лепо саветујем а ти тако. Нека, нека..
Odlično, onda ćeš ga lakše naći. To ti je sad plus.
Retardirano mi blejat na vuki preko ovog naloga a primarni trajno banovan...a nekako mi se tesko odvojit od vuke lolololo