Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Brate, uvređena sam! :(
Umoran sam stalno.
Zašto si umoran?
Nemam pojma, ko da me motikom neko mlatio. Tako se osećam prošlih par dana.
Proveri gvožđe (ne zajebavam se, imao sam sličnih problema), a možda je i mononukleoza, sa kim si se krljao u skorije vreme?
Боле ме мокраћни канали ( прегрубо је да кажем, да ме и туки боли :)
Devetaru, uzmi čaj od hajdučke trave (stolisnik, ranarnik, sporiš - sve ista biljka) i kantariona pa pomešaj i popij bar dve litre u toku dana (bez šećera). Verovatno ti je neki peskić napustio bubrege...
Скувала ми је мајка и хајдучку траву и кантарион и нану и брусницу :)
Нисам могао помјерити ногу колико ми је ударао бол :) нисам ни могао дисати, сад је много лакше али и даље боли.
A da ipak odeš kod doktora?
Jao, imam i ja problem, kad sam preskakao pre neki dao ogradu sjebo preponu a posle me lopta pogodila u jaja.
ortak mi govorio, da je ortak od njegovog buraza dobio rak limfneog cvora jel ga je lopta pogodila u isto mesto, bolelo ga 6 dana i umro je pre 4 meseca. . .
Bojim se
A da ipak odeš kod doktora?
Најбољи савет за сву тројицу.
A ne znam, mene je ovo juce proslo, ali prepona me nesto zezala juce ceo dan.
Прошли пут су ме рад' прехладе послали на операцију :)
јок ја више :Р
Почело је.
ŠKK?
Počeli mi časovi...
Noćna smena, a?
;)
Upravo tako..umorna sam kao kuče :/
Meni se približavaju ispiti. Blargh...
Мислим да ми чука цркава.