Moram nekom da se izjadam :((

1. Muž mi je na terenu pa mi mnogo nedostaje. :(((( Pokušavam da se opustim uz muziku i zanimljive emisije na nacionalnoj i na diskaveriju ali ne ide.

A gde je na terenu :)
    I sta ti je muz po zanimanju? Vojnik, policajac?

2. Bavi se radovima na visini, a firma za koju radi ga često sa njegovim timom šalje na intervencije po Srbiji. Ostaje po 5 dana nedeljno na jednoj lokaciji. Svaki put se osećam loše kada ode.

3. Ihh 5 dana :) brzo prodje :) Ne misli lose gledaj neku komediju i nadam se da ce da ti bude bolje :)
    Meni burazer isto na terenu :) 21. dan negde u nekoj (d' izvines) vukojebini.. Negde u planincugu gde nema signala, straza..

4. Insomnia. Idem da se nateram da spavam, ako se vratim, šamarajte me.

5. Insomnia. Idem da se nateram da spavam, ako se vratim, šamarajte me.

:zagreva ruku:

6. Ma znam da brzo prođe ali smo se baš vezali toliko da smo oboje u bedaku što nismo jedno pored drugog. Ranije je išao na mesec dana ali mi nije toliko nedostajao kao sada. Počinje da me opušta bromazepam. Već mi se manta koliko mi se prispavalo.
    Danas sam se ismejala kao nikad do sad a ne bi bilo lepo da sad probudim komšije. :)))

7. Danas sam se ismejala kao nikad do sad a ne bi bilo lepo da sad probudim komšije. :)))

Jel ti buse ujutro? Jel cepaju drva? Molim lepo :))
    Lepse je da cuju smeh nego dreku :))

8. Lepse je da cuju smeh nego dreku :))

I to što kažeš. Ali ja odoh sad da spavam. Drugi put ću ih prepasti. :)))

9. I to što kažeš. Ali ja odoh sad da spavam. Drugi put ću ih prepasti. :)))

Laku noc :)

10. treba da idem da kupujem neku miksetu i neko smrdljivo pojacalo i neke mikrofone a mrzi me propast...

dal ima neko raspolozen da mi to uradi i donese u igraonicu?

11. Ја сам расположен, али мајке ми, обожавам да шопингујем по музичким радњама!
    С тим што постоји шанса да добијеш и неке ствари које ти апсолутно не требају лололо

12. treba da idem da kupujem neku miksetu i neko smrdljivo pojacalo i neke mikrofone a mrzi me propast...

dal ima neko raspolozen da mi to uradi i donese u igraonicu?

:)))) Ovo pre zvuči za "Imam nekom da se pohvalim", igraonica, ovo ono...

13. ne brate, dokurcilo mi...sredjujem sranje vec mesec dana, muka mi vise...a nikad kraja...ispucao sam se ko kreten, ne znam ni zbog cega ni zasto...jebla me igraonica...sad sam pao u neku depresiju, u neku melanhoniju, mrzi me da zivim...a moram to da sredim, da sve zavrsim...

a sve sam sam...i ne mogu vise, ne mogu..a moram...

14. Pa taman kod tebe da pravimo okupljanja kad zagudi zima...

15. ja vec pisao nekoliko puta to za okupljanje...ostavljao atresu..ocekivao neke ljude da naidju...nidje nikog...sam da s nekim popricam...

velizara stankovica 7, miljakovac 2...

16. Навратићемо кад се најмање будеш надао, бухахааха

17. Jaвио прави Татино обданиште. :)

18. Toliko mi se spava da mi dođe da se zaključam, počupam telefonske kablove iz zida i zafrljačim mobilni (službeni).
    Mogla bih da zaspim u bilo kojoj pozi.
    Na poslu sam.
    Taman posla da u'vatim da radim, ko zna kakvu glupost mogu da napravim.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.