Овако млад ћу постати ћале. :/
Боли те курац, и ја ћу можда исто бит', али ми је смијешно све то. Нека је са срећом, куро татин да порасте велики, љуби га ћаћа :*
ČESTITAAAAAAAAAAM!
Meni je to ljepota. I ja bih volio postat ćaća al' ne jebem nešto u zadnje vrijeme...
Ма јеботе, јес лепота, ал' за пар година.
Isto.
jebiga...
sad kad je sve palo u vodu, prelazim na plan B: operacija 20000 milja pod morem.
Reme nije valjda definitivno mozda je greska? :D
Није грешка. Сморио сам се.
srećno, reme!! a i ako nas troluješ - opet srećno! :)
Фала.
Postovaćeš ti ovo u "Moram nekome da se pohvalim" samo kad te prođe šok. Čestitke!
Нећу постовати Анкор, спрдам се мало, досадно ми је. А и нема смислене теме па тако.
Што се јадања тиче, хтедох да кажем да сам се сморио данас на предавањима и то је то.
Љуби вас брат у штрокав врат.
A, ložiš nas. Čestitke! opet
Невероватно је како једно фино и некако необично вече може да буде увод у курац.
dobrodoš'o :)
Технички, "увод у курац" из женске перспективе не звучи као нешто лоше. Али разумемо се...
Ne mogu da zaspim. Guši me i nervozna sam. :(
Vucica glavni izjedac na sajtu. :D
Zasto ?
Muž mi je na terenu pa mi mnogo nedostaje. :(((( Pokušavam da se opustim uz muziku i zanimljive emisije na nacionalnoj i na diskaveriju ali ne ide.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Овако млад ћу постати ћале. :/
Боли те курац, и ја ћу можда исто бит', али ми је смијешно све то.
Нека је са срећом, куро татин да порасте велики, љуби га ћаћа :*
ČESTITAAAAAAAAAAM!
Meni je to ljepota. I ja bih volio postat ćaća al' ne jebem nešto u zadnje vrijeme...
Ма јеботе, јес лепота, ал' за пар година.
Isto.
jebiga...
sad kad je sve palo u vodu, prelazim na plan B: operacija 20000 milja pod morem.
Reme nije valjda definitivno mozda je greska? :D
Није грешка. Сморио сам се.
srećno, reme!!
a i ako nas troluješ - opet srećno! :)
Фала.
Postovaćeš ti ovo u "Moram nekome da se pohvalim" samo kad te prođe šok.
Čestitke!
Нећу постовати Анкор, спрдам се мало, досадно ми је. А и нема смислене теме па тако.
Што се јадања тиче, хтедох да кажем да сам се сморио данас на предавањима и то је то.
Љуби вас брат у штрокав врат.
A, ložiš nas.
Čestitke! opet
Невероватно је како једно фино и некако необично вече може да буде увод у курац.
dobrodoš'o :)
Технички, "увод у курац" из женске перспективе не звучи као нешто лоше. Али разумемо се...
Ne mogu da zaspim. Guši me i nervozna sam. :(
Vucica glavni izjedac na sajtu. :D
Zasto ?
Muž mi je na terenu pa mi mnogo nedostaje. :(((( Pokušavam da se opustim uz muziku i zanimljive emisije na nacionalnoj i na diskaveriju ali ne ide.