Moram nekom da se izjadam :((

1. или ПАКЕТ ПАКЕТ

Mjok, samo to što sam napisao + odseljavanje iz kuće po mogućnosti. Sve ostalo je samo privremena sanacija i ne opravlja ti tehnodrom kako treba.

2. Kada počne o tvojim neuspesima, ti ga poklopi sa tvojim "Pa šta. Svako greši, pa i ja. A ljudi se uče na greškama. Niko se naučen nije rodio i sa doživljenim padovima čovek se nauči. Tako ja učim na svojim greškama i to ne treba tebe da opterećuje. Sada dosta o tome!" I ponosno izađeš.

3. zabo sam neopravdani lololo

4. Ћале и његова тврдоглавост. Не може човек ништа да му докаже.
    -Јел знаш сине Перу, сестрића оног Кирикуовог пријатеља Шалабуцне?
    -Не знам ћале.
    -Ма знаш га бре 100 посто.
    -Лепо ти кажем да не знам.
    -Ма знаш него се правиш будала.
    -"#"%"!#%"!#"

5. Ma trebao sam biti ojebina, da se udaram po ulicama, da se drogiram i bodem. Tad bi valj'o svima. Jes' da ponekad popijem koju više, i da ganjam udate žene, i da ganjam žene sveobuhvatno, al' jebiga, živ sam insan, nisam od kamena, nisam robot. Ufatit i stucat glavu u kamen, jebem ti ljetinu, kad te najrođeniji jebe u mozak šta očekivati od ostalih?

6. Najbitnije je da ne postaneš kao on, nego mnogo bolji od njega. Nažalost, većina postanu takvi. Znaš kako kažu: Tiha voda breg roni. Kuliraj ga, smej mu se u oči na svaki njegov pokušaj da te ponižava. Oni vole kada te iznerviraju, to im je duševna hrana. Ne dozvoli to.

7. Jel ima neko neku ideju kako bi mogao da zaradim neke pare? Kolko god, hitno mi treba

8. moz da kopas kanale, to je nekih 15 evra za dan.
    ako ti treba vise uvjek moz da se kurvas, ili eventualno bubreg da posaljes na Kosovo....

9. Objavi oglas da šetaš pse po gradu. 6€/90', pošteno. Jes da treba malo duže da se raja primi al' za to i služi reklamna kampanja. Ja sam uzo pare na šetanju, kupanju i češljanju džukaca. A ja. Opališ cijene tipa: kupanje - 12€ kratka, 15 duga dlaka, "specijalnim preparatima" (iz DM marketa, specijalni su po tome što su prejeftini). Četkanje dugodlakih - 10€, kratka dlaka 7€. Skraćivanje kandži - 8€. I onda marketinški podlo- FULL TRETMAN: KUPANJE, ČETKANJE, SKRAĆIVANJE - 20€. Meni dosta 3 pacijenta sedmično.

10. Sedplase jedan bubreg je već otišao dole!

Jbt ovo za šetanje džukaca nije uopšte loše, em što volim psine oduvek em je lakše s njima nego sa ljudima, al kontam kad bi nekom rekao ''daj 600 dindži da ti išetam kera'' da bi mi se samo nasmejao i dao mi 200

11. Jebiga, ispitaj tržište, vidi kakvi su ljudi.

12. Грађевина, 20е дневница. Пробаш да се убациш код некога ко ради машинско малтерисање. Пуниш машину сваких десетак минута са џаковима од 30кг, милина :Д

13. Емили, мојне се тишљу одмах, само предлажем. :)

Ајде се и ја зајадам, морам се бријат, а не да ми се.

14. Prima mi se plata, a 12. je daleko.

15. Prima mi se plata, a 12. je daleko.

zar se plata ne prima prvog?
    moram kući a mrsko mi je.

16. Она прима дванаестог, шта је ту чудно? :)

17. ma znam, šalim se. kod mene se prima petnaestodnevno :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.