Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pošalji ga kod psihologa na savetovanje.
Психолози су ретардирани. Био ја послат код неког школског психолога и испало је да је он већи пацијент од мене. Мислим, био сам само код једног па не знам, ал све решева пиво и добра ганџа, проверено...
kurva mislim da će samo odmoći, samo će shvatiti koliko je ta njegova glupača divna i čedna
PAKET PAKET ga samo baci u još gore tripove
išamarati ga ne mogu, veći je i jači od mene
a što si jebo, jebo si, već sam mu rekla i jebo mi je sve po spisku
hahahahahhahahahah.... ludo je on djete, jedino da mu neku djevicu sa romanije dovedem pa nek se opet zaljubljuje
a žao mi ga što tuguje, jutros me probudio plač njegov.... hahahhahahahahahha... kako mi je sve smiješnooo....
hahahhahahahahhahahahaa
a i drago mi što je raskino sa kravom, nisam ju volila nikako... joj sad mi krivo što sam ovoliko zla
Ма браво, ако ти је драго што је раскинуо, ти му сад дај...
Rani poklon za rođendan:
http://fc00.deviantart.net/fs7/i/2006/001/9/a/EMO_KIT_by_kitten_boy.png
Murinjo, sve zavisi kako gledaš na to. Ako crkavaš od smeha kada vidiš da psiholog priča u detalje o nekom problemu i uživi se u to onda si ti normalan čovek. Nekima to nije smešno i može da im pomogne. Ovom stvarno treba pomoć psihologa ili psihijatra jer to njegovo ponašanje nije normalno.
pa murinjo ako tebi sestra daje fino je to, samo uživajte, al normalna svijet ne radi to, ono, čisto da informativno da znaš....
aaahhahahahaha, Stefi.... hahahhahahah cijelo jutro mu govorim da se ponaša kao emo pizda.... hahahha.....
BOGME, KURVA BI I MOGLA POMOĆI DA SE RAZOČARA U TU SVOJU, KAD VIDI ŠTA ŽENE SVE UMIJU... LOLOLOLOLO
a joooj vučice pa znam da nije normalno, ja mu pokušavam stvarno pomoći, ne smijem se ja u facu njemu jbg, nisam toliko zlo.... tu sam ja njemu, jutros sam u 5 ustala jer me probudio njegov plač i sjedila sam sa njim, pričala, izvlačila životne filozofije neke... al jbg, tuga djete stisla, a ja ne znam šta i kako
al ta cura stvarno nije dobra ni za koga... bolesna cura, jbt nakon 4 godine veze ona je sa njim raskinula preko poruke dok ju je on čekao na autobuskoj u 3 ujutro sretan što napokon dolazi u bg, jer se nisu vidjeli 2 sedmice.... on sad ne zna ni gdje je ona, ni kako doći do nje jer mu treba normalan svršetak svega toga.... bolesna cura, nije mi drago što on pati, al mi je drago što se riješio te lujkače
a buri možda si ti u pravu, razmisliću o tvom prijedlogu :DDD
Znači, vako.
Zadnjih dana nisam dobar. Ni fizički ni psihički. Pogotovo psihički. Totalno sam urnisan. Uginuo mi pas, pao sam ispit ne znam zbog čega, uhvatilo me u leđima, što bi rekli, u križima, ne mogu čestito ni sjedit', ne mogu stajati, ne mogu ležati, ne mogu voziti. Ne radi mi televizor, crko dibidus, juče mi i internet isključili zbog neplaćena dva računa pa sam zadnje pare morao dati na internet zato što sestri treba, život ovisi o internetu. Otac me psihički zlostavlja, zna sve te fore, bio je istražni sudija, pa me maltretira komunističkim fazonima. Samo što me ne vezuje za radijator, ne šuta me cokulama i ne ispituje me pred Titinom slikom. Od utorka sam na leksaurinu, nije mi dobro nikako. Negativna energija se kupi u meni, više nema psa pa da me oraspoloži, bojim se da ću napraviti neku opasnu glupost.
Odvedi ga na jedan razgovor sa psihologom, biće mu lakše a onda uradi to što je rek'o Buri. :)))
znači ovako, izgubiti psa je meni bilo teže nego izgubiti člana porodice, moja kujica je uginula prije par godina i još uvijek se znam isplakati ko malo djete za njom.... uzmi odma novog psa, ma dodža nekog ako treba, vjeruj mi to će ti zaliječiti dosta tih problema, ništa čovijeku ne pomaže kao životinjica neka
Meni je u januaru uginuo pas, bio sam jako depresivan nekih mesec dana nakon toga.
Skočimišu, pokušaj da ignorišeš ćaleta. I izađi kada počne da viče na tebe. Nedaj na sebe i više će te poštovati.
Imam 16mb grafike
ja 32 mb grafike
Skočimišu, pokušaj da ignorišeš ćaleta. I izađi kada počne da viče na tebe. Nedaj na sebe i više će te poštovati.
Ma ne viče on na mene, uopšte, zna da bi dobio nož u bubreg od strane moje matere, već me jebeno iritira ponavljanjem istih pitanja svakih 10 sekundi, potenciranja mojih neuspjeha, pa opet ponavljanje pitanja.... Zatim se zavučemo u svađu, i onda, kada dođe do momenta da mu počnem psovati sve po spisku, otpočne priču kako njega niko ne poštuje i kako će on da se vrati u zavičaj. I to je taj momenat kojeg se ja pribojavam. Imam osjećaj da ću ga jednog dana odrobijati kad spomene neko poštovanje i te pičke materine.
Slično nešto. Šta god radio nemoj da slušaš šta priča, verovatno je u godinama kad se čovek najviše oseća neostvareno, razočarano u sistem i ljude a i lagano kreće da sabira životne utiske. Ako ga budeš slušao možeš takvu hroničnu depresiju i kompleks niže vrednosti da navučeš da te ni konzilijum srpskih psihijatara neće opraviti, te stvari su zarazne. Znam da je surovo i sve to ali stavi lika na ignore listu, iskustvo govori. Da bi se izvukao iz toga ako se desi trebaće ti jako mnogo vremena i devojka koja te mnogo voli i poštuje a pritom ima živce za tebe kao Buda. Srećno ti bilo s nalaženjem takve.
или ПАКЕТ ПАКЕТ
od kako su uveli ove formule 1 na 1, ne mogu da promenim sliku u drugu boju osim u zeleno...tj. probao sam samo plavu