Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ам сача мин мадафака лолол
Barem imaš lepe sise. Sudeći po avataru.
To je uvek lepa uteha.
Više volim svoje noge.
Volite se, množite se, napunite Zemlju svojim potomčićima.
Sela sam da učim i počela da se pretvaram u čokoladu sa lešnikom i grožđicama koju jedem, a inače je mrzim. Nije to za mene, bolje da batalim.
Мојне учит бре, буди мед. систер цео живот. :)
Ајде и Мури да се зајада, немам пену за бријање више, а било би ми време...
Прави мушкарци се брију без пене, и то сатаром. лоло
Далеко сам ја онда од правог мушкарца. :(
Ни сатару немам!
Imam ja sekiru, oćeš?
Ćuti Mlato, ćosav si ko tegla sa krastavcima ololo
pravi muškarci se ne briju
vama sigurno neću da se jadam.
Манијаче, не мораш да ми персираш.
:)
iju
Ти ћеш да ми кажеш? лоло
Ја кажем да бих се бријао тако да имам браду, овако ми је довољно и да станем на промају и оде све.
k'o tegla sa krastavcima hahahah
Olololo već sam rekao.
najbolja su mi buksnetinina jadanj tipa: nemam vutre, nema vutre u kraju, nema vutre ni kod jednog lerdija, nema vutre kod ortaka, i nema duvanja, i da moje omiljeno "kriziram za vutrom" :D
Murinjo me nagovara da budem nolajfer i da batalim napredovanje i školovanje. Lolo
samo ti slušaj kurinja,lolo
Нисам се извук'о.