U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Eleče, je l' daješ pare na kamatu?
Na mobu sam I ne mogu da se izlogujem s vuke.
Žene su nam okupirale temu.
http://www.youtube.com/watch?v=XtJsRQIDxUg
Тито, промашио си тему.
Što? Poslušaj pjesmu, moja autobiografska. Jadam ti se kroz pjesmu, jadna ne bila. Pardon, jadam se Eleku.
Jebem ti zub da ti jebem zub mrtvi!
Нећу димам струју до 7. Струјар реагуј!
Већ сам негде писала ово о зубу једној вукајлијашици, али не знам који је твој проблем. Речи, можда можем да ти поможем. :)
Изгледа да струјар одреаговао. Или су нас само ложили.
Струјар се успавао па морам ја да радим на овој теми. лоло
Nije neki opasan bol, ali neverovatno smara! Verovatno ga je nagrizao karijes. Je l' ima neko jednostavnije rešenje od cimanja kod zubara pošto sam trenutno prilično dekintiran?
Izgubi Gorica Šipovo 0 - 1, od Rekreativa de Česma kod Banjaluke. Špiro Koperfild primijo go s 60 metara. :(
Idi u kurac al sam se nasmejao :D
Nije neki opasan bol, ali neverovatno smara! Verovatno ga je nagrizao karijes. Je l' ima neko jednostavnije rešenje od cimanja kod zubara pošto sam trenutno prilično dekintiran?
Узми ракије, напиј се, узми клешта па да сам ишчупај. Делује. :)
Idi u kurac al sam se nasmejao :D
Кажи и мени да се и ја насмејем. :Д
Taman sam pomislio da ću da sklopim vezu koja traje duže od mesec dana po prvi put od januara, al' kurac, šutnu me stoka.
Edit:
Mislim, nije me šutnula al' k'o da jeste, sporazumno smo prekinuli ugovor lololo
Al' jebe mi se, i figurativno i bukvalno. A jebaće mi se još više zato što ću opet kao i do sad da iam kratke veze u kojima će mi one davati, ali glupe izgovore.
Eto, izjadao sam se.
HAHAHAHAHAHAHA
Шутнула те риба!
http://www.youtube.com/watch?v=aIrhVo1WA78
Jebi se Đemo.
Al' iskreno boli me, nije prva a ni poslednja kojoj je zasmetala sitnica, kacam mog'o da popijem čizmu zbog fejsbuka ovo sad i nije strašno. Ko jebe kurvu, ja slušam novi Megadejv i meni je do jaja lololo
HAHAHAHAHAHA ĐELOOOOOOOOOO