Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kupi kod kineza pribor za 14 osoba, izaće te možda 2 ojra...
Sad htedoh napisati, uzmi plastikani na pijacu ili kod kineza, da te Bog vidi. :)
Да бре, виш како људи паметно саветују (мени никад не би пало на памет). Е бре ови студенти, све знају само не знају да се снађу... хДД
Јесте, и да ставим око врата да имам при руци кад ми се приједе. :)
Decurlija ispod prozora,vec 6 meseci me bude i ne daju da spavam,ae da se igraju normalno,nego se derinjaju samo da bi se drali bezveze,ispustaju neartikulisane zvuke,pucam za zivcima,necu moci jos dugo da ih trpim,na kraju cu ih pobacati u kontenjere sve.
Polako, sad će oni u zimski san. :)
Sto je najgore ispod mog prozora nema nista zanimljivo da bi se tu igrali,uzak prostor,nema igraliste nikakvo,livada,cak ni klupa.
Pa nanišani ih nekom puškom. Ko da će ih neko naći u tom budzaku. :D
Ako ovako nastave i uradicu to. :)
Baci saksiju sa cvećem i vikni kao neka babuskera, da viš kako će da se razbeže. Zapreti im da ćeš pustiti na njih podivljalu mačku i da ćeš baciti vradžbine na njih. :))
Limunom sam ih gadjao par puta :)
Ne vredi limunom. Ne daje efekta. Pokušaj pomorandžinom korom, ako to ne pomaže, uradi onako kako sam ti rekla.
Čekaj, čekaj... Mene je neko gadjao limunom pre neki dan dok sam se ispred zgrade igrala s drugarima.
Ups! :)
Decurlija ispod prozora,vec 6 meseci me bude i ne daju da spavam,ae da se igraju normalno,nego se derinjaju samo da bi se drali bezveze,ispustaju neartikulisane zvuke,pucam za zivcima,necu moci jos dugo da ih trpim,na kraju cu ih pobacati u kontenjere sve.
picko.
mora da si dzangrizava baba koja mrzi klince, dabogda ti sve macke ti isti klinci podavili. murs!
Najbolje bi bilo sa trulim paradajizom i jajetom.
Pokvarenim jajetom. :) Nemoj ona sveža.
Upropastio sam kupatilo načisto.
Šta si uradio? Kako si uspeo?
Pa ovako....
Napravio sam smjesu za suvo kupanje džukele, začinio mentom, domaćom, miriše do neba, al sam imao samo krupnog kukuruznog brašna.
E, sad, sipao sam smjesu na džukca, fino utrljao, ostavo par minuta, očetkao, doveo u red. I sve sam pospremio i kad sam izlazio komplet ćasa sa viškom tog brašna mi ispade iz ruku i napravih sranje brzinski.