U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Električaru, pravo si nedostajao na ovoj temi. ;-)
Тај сам. лололол
Хахаха! Мало ми фалило, веруј ми. :)
Kad vidim kakvih indijanaca ima, moram da se smejem. Inače ja sam kupio cugopol pre 100 godina, još stoji u kesi.
Ми то играмо с картама.
Ko tu obrne krug, skidam kapu..
Ако играш с гутљајима, онда лако.
Или с оним чашама од 0.1
Hej. Jednog dana su joj isekli lice. Nismo imali para za operaciju. Nije mogla to da podnese. Samo sam hteo da je opet vidim nasmejanu. Hm? Samo sam hteo da zna da me nije briga za ožiljke. I tako nabijem žilet u usta i uradim ovo samom sebi. I znaš šta? Nije mogla očima da me gleda! Otišla je.
AAAAAAAAA! koja surovost...ne verujem..na neki način mi drago što nisam gledala film..
hvala što te nije mrzelo:)
Kizo, ove me zanimala-ljubavna, ali hvala u svakom slučaju.
ljudi ja sam tako govnarski raspoložena od Nove..ne znam šta mi je..znači, ne priča mi se ni sa kim, samo ćutim..idem popodne malo da kupujem, ajd' i taj šoping da probam, možda me malo drmne iz ove melanholije..
Или с оним чашама од 0.1
Rakija,,
@Liblet
gledao sam juče, pa je dosta svež u glavi, tako a nije problem bio naći taj deo :)
sada me jedino zeza što za engleskog pacijenta kasni svaki prevod :)
Ti baš znaš da usrećiš čoveka, kao lik koji je otvarao ventile na gasnoj komori lolo
Не знам шта ми је. Иако ми је било сасвим лепо на дочеку, иако одавно нисам био на опуштенијем дочеку, иако је цле вечери било такмичење ко ће да да направи бољу провалу од које сви почињу да се церекају као ненормални, опет већ други дан нон-стоп свируцкам на гитари неке тужне народњаке. Мора да сам се превише навикао на депресивно расположење па ми је мало чудно што нисам сморен. А можда сам почео превише да се саосећам са туђим проблемима. Нешто јесте.
Некако волео бих да се што мање јадамо у овој теми ове године, а да се много више хвалимо у оној другој.
То се и мени некад дешава. Прође после неког времена. :)
Да, јеботе.
Овде има 626 страна, а тамо 165.
Ja isto. Ustala sam u 3 i to jer su me budili, inače bih prespavala ceo dan. Ne radi mi se ništa. Ovo više nije normalno.
Pa kad ne pijete dovoljno.
Alkohol je rešenje svih tih gej depresivnih sranja koja nastaju od Nove godine, jer kad se napiješ ka guzica sutradan nema ni da pomisliš na nešto tužno, nego ima da ili povraćeš cio dan, proliv te ufati, glava ti prskava ili u najboljem slučaju prespavaš.
Alkohol je rešenje svih tih gej depresivnih sranja koja nastaju od Nove godine, jer kad se napiješ ka guzica sutradan nema ni da pomisliš na nešto tužno, nego ima da ili povraćeš cio dan, proliv te ufati, glava ti prskava ili u najboljem slučaju prespavaš.
Ameno.
Skup emo pičkica i Meše koji objašnjava. Eto, pa preimenujte temu.
:* .!.
Тиме само привремено одлажеш неодложиво, а то је да будеш онакав какав си био пре пијанчења