Moram nekom da se izjadam :((

1. Ou contraire Gospodine jedinstveni, jer kad se otrijezniš shvatiš da si sve pare spičkao na glupu Novu godinu i moraš nečim račune platit, onda čitav januar i februar radiš ka magarac za troškove i kroz rad te prođe volja za tim primitivnim nagonom koji neki još i zovu ljubav.

2. Meśa malopre
    Ou contraire Gospodine jedinstveni, jer kad se otrijezniš shvatiš da si sve pare spičkao na glupu Novu godinu i moraš nečim račune platit, onda čitav janura i februar radiš ka magarac za troškove i kroz rad te prođe volja za tim primitivnim nagonom koji neki zovu ljubav.

Са тим се апсолутно слажем, али проблем је што већина људи овде, или не ради, или студира, или иде у школу па има сасвим довољно времена за депресивно расположење.

3. AAAAAAAAA! koja surovost...ne verujem..na neki način mi drago što nisam gledala film..

Није то суровост, то је ваљда та љубав јер је саосећао с њом, и хтео је да буде на истом нивоу као она. Ал' она није знала да цени то.
    Елем, јебо ти све то, као што Меша каже, алкохол је лек и решава све проблеме. Јест' да можеш да завршиш у ургентном, ал' то није толико важно.

4. Laže Džoker. Svaki put sere drugu priču. Betmenu to dopizdilo pa ga spuco šakom.

5. Laže Džoker. Svaki put sere drugu priču. Betmenu to dopizdilo pa ga spuco šakom.

ako porediš ovu priču sa ožijcima sa onom gde mu je otac to naneo, ova je mnogo verovatnija. Samim tim što više priliči Džokeru, jer kako je i sam rekao, on je poput pseta koje juri automobil, on radi ono što ga u tom trenutku zabavlja. Sada ne verujem da mu je bila neka zabava razrezati sebe obraze, ali nekako mi ide uz njega da to napravi zbog žene.
    PRAVDA ZA DžOKERA!!!

6. Ja mislim da on ima tih priča ihahaj. Verujem da bi i Betmenu ispričo neku drugu verziju toga, ali ga ovaj prekino i bacio sa zgrade. Baš nema takta.

7. Pa da to stoji. Valjda mu na zagonetnosti i daje to što se ne zna ništa o njegovoj prošlosti.

A što se pijančenja tiče, ova pesma je rekla sve o tome...
    http://www.youtube.com/watch?v=ITtMs1W5xZo&feature=related

8. svi me zajebavaju na ovaj sajt :p jbm mu miša -.-

9. AndrijanoC pre 2 minuta

svi me zajebavaju na ovaj sajt :p jbm mu miša -.-

А, ниииијееее. Ево, извиавамо се, ми се тако шалимо. :*

10. Како ћу да окинем годину, невера.
    Пристајем да наставим нејебицу целе 2012. само да положим средњи век, јебемуматер!

11. Warner von Latinsche malopre

Како ћу да окинем годину, невера

Па кад студираш.

12. ne znam da je ona tema za hvaljenje,ali sam trenutno u mnoogo dobrom tripu.

13. А шта ћу кацам исувише лењ за физикалисање лолол

14. Warner von Latinsche
    Како ћу да окинем годину, невера.

i ja ima da je omunjim, matematiku ima da položim nikad!
    Dankane divan si trep trep xP

15. Ahaha vidi je kroasanka!

16. А ти Латиновићу, буди нерадник као и ја. Шта ми фали? Ни школе ни посла, ни девојке, ни проблема...

Андријана, знам, то ми све жене кажу.

17. kroasanka? Vot a fak o.O
    kako god xP

18. Не знам оклен то да сам ја Латиновић лолол

Ни школе ни посла, ни девојке, ни проблема...

Уф, татабања!

19. Kroasanka - Tuđmanka, Hrvatica, Purgerka... Kužiš?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.