Moram nekom da se izjadam :((

1. Па да, заборавити је већ нешто друго... Не знам, ја нпр кад имам проблем у љубави радим ко кретен, и не размишљам о томе... И што каже Петар Божовић, после 15 година ти буде боље.

2. Ljubav ne nestaje ali ljudi se ostavljaju iz viših ciljeva, npr jer je tako najpametnije.

Marcipanko, ako ima viših ciljeva od tog, onda jebiga. A pametan nisam da razmišljam o najpametnijim rješenjima.

3. Uzmi crvenu pilulu...
    Ne postoji način za zaborav osim potpune fizičke odvojenosti. I to nije sigurno, ali s vremenom pomaže...

4. Uzmi vutru od mene, specijalan popust dajem samo ljubavno osakaćenim, kakav sam i ja. . .

5. Rešenje ti je uvek psiholog i otvoren razgovor sa voljenom osobom.

Imam psihologa u kući i rekao mi je da idem nešto jebati. HM! A razgovori pusti nisu pomogli.

Па да, заборавити је већ нешто друго... Не знам, ја нпр кад имам проблем у љубави радим ко кретен, и не размишљам о томе... И што каже Петар Божовић, после 15 година ти буде боље.

I to ne ide, osim da probam ovo Božovićevo.

Uzmi crvenu pilulu...
    Ne postoji način za zaborav osim potpune fizičke odvojenosti. I to nije sigurno, ali s vremenom pomaže...

Vrijeme mi baš nije pomoglo. Vidjeću tu pilulu..

6. Marcipanko, ako ima viših ciljeva od tog, onda jebiga. A pametan nisam da razmišljam o najpametnijim rješenjima.

Znam o čemu govoriš, ali ako je situacija takva da vam je loše zajedno i loše odvojeno, onda ponavljaj "ona je zlo, ona je zlo, ljubav ne valja, Deda Mraz ne postoji". Racionalne metode ne pomažu.

7. После велике љубави контам да је могуће или да се та љубав настави или да је замрзиш... Што каже Марципан, рационалне методе не помажу. Мржња је ањсомеее!

8. Znam o čemu govoriš, ali ako je situacija takva da vam je loše zajedno i loše odvojeno, onda ponavljaj "ona je zlo, ona je zlo, ljubav ne valja, Deda Mraz ne postoji". Racionalne metode ne pomažu.

После велике љубави контам да је могуће или да се та љубав настави или да је замрзиш... Што каже Марципан, рационалне методе не помажу. Мржња је ањсомеее!

E, imam ja problema s mržnjom, ne ide mi to nikako. No nema veze. Postavio sam pitanje da vidim tuđu perspektivu, jer ona često daje tačne odgovore, zato što je objektivna. Ali, nisam zadovoljan. Doduše, danas sam napisao definiciju o tome i bilo mi nekako lakše, kao da sam skinuo neki teret. Eto,možda Vukajlija pomaže, humor, a? :) Hvala vam, u svakom slučaju.

9. Mene zanima postoje li neke tehnike, ili štatijaznam, da ostaviš zauvijek osobu koju voliš? Samo mi nemojte šupljirati sa pojebi nešto drugo itd. To ne ide!

Ima li tehnika da kosku baciš dovoljno daleko da se jebeni Lesi ne zna vratiti?
    Nema. I nema. Sjedi tu i pati k'o i sav pošten svijet.

10. Ima li tehnika da kosku baciš dovoljno daleko da se jebeni Lesi ne zna vratiti?
    Nema. I nema. Sjedi tu i pati k'o i sav pošten svijet.

BRAVO!

11. Хахахаха Аурора објаснила.

12. Enemi, dal da mi se po nekad javiš?

13. Послаћу ти факс! <3

14. Evo, ja dao otkaz, a
    bivsi shef me i dalje nervira, nikako da ga izbacim iz glave

15. Ako ne mozes sefa, bar izbaci to "sh".

16. Marko_bre
    Ako ne mozes sefa, bar izbaci to "sh"
    Objasnioo !

17. Не могу да заспем пре 2, не могу да спавам после 9.... То се оно-као... На крају покаже као проблем.

18. i te kako..mnogo je gora jutarnja nesanica-kad se rano probudiš, nego kad ne možeš da zaspiš..bila sam u sličnoj situaciji, ispostavilo se da je nesanica posledicaa odlaganja rešavanja problema. negiranja situacije. podsvest ume baš da jebe mater..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.