Moram nekom da se izjadam :((

1. Боли ме зуб, растури ме, пробудио сам се од муке овако рано.

2. Šalabajzer, zašto bi ti ostavljao ribu koju voliš? Šta te sputava to?

3. uzmi brufen meni pomaže..

4. A ja imam upalu mišića, kolena me otkidaju, radio sam 100 čučnjeva juče i prekjuče, jedva hodam.

5. Бруфен???? Бруфен ми је пичкин дим и аналгин, а и кафетин кад почне овако да ме боли.
    Узео сам Нимулид, рече ми апотекарка да је он најјачи, мада нема неке велике вајде ни од њега

6. razlika je samo u ceni..dva brufena bi pomogla sigurno. prob je što bi morao da ih piješ na nekoliko sati, ali za to vreme bi pomogli. ja prošli put uzela i neku tečnu anesteziju, kakvo sranje bez poente, pa to je neverovatno...

7. Kombinacija brufen plus paracetamol meni uvek radi. Mada kad je zub u pitanju, nisam siguran

8. Јок море, мени бруфен не помаже никад, знам. А тешно оно говно не ваља ништа.
    Што бјеше парацетамол у пм?
    Ма мени помогне кафетин ако ме нпр глава заболи, али сад не помаже :)

9. Popij neku rakiju, sve dolazi prirodno.

10. paracetamol ti je za skidanje temperature i protiv bolova-on je antipiretik, ali misloim da je preslab za to. ne znam, probaj onda kafetin, prsto mi je neverovatno da uopšte ne reaguješ na ibuprofen,a l' eto..a analgin? on je jači dosta, isto ti ne pomaže?

11. СМаре, побратиме. Пробај нешто "на фолију", нема да те боли ништа.

12. Аналгин ми је пичкин дим :)

О Дане, дођи да ми скуваш то :Д

Идем да тражим зубаре по Подгорици сад, не буде ли радио макар један, биће инцидената разних, запамтите добро :)

13. Marni dva nimulida, zaspaćeš instantno.

14. A moj đed je stavljao česno bijela luka, rascijepi ga pa posoli i metne na zub, čuda čini.

15. СМарко

Правац код зубара! Мени је пред један дочек неподношљиво болео зуб, покушавао сам и лековима, и ракијом да умањим бол, али без успеха. Морао сам 31. децембра два пута да идем код зубара (ујутру и увече). Упалио ми се зуб изнутра па је загнојио, испод пломбе, није лепо чишћен кад је претходни пут поправљан. Морао је зубар, прво да ми смири упалу па ми је после неколико дана извадио живац. Уме да буде зезнуто.

16. KOJI KURAC, DOĐEM OVDE, I JOŠ PROGUTAM OVO NA ŠTA VUKAJLIJA LIČI, A SADA JOŠ I VIDIM DA ŽGADIJA SA FEJSBUKA MOŽE DA KOMENTARIŠE I DA ZABADA NOS U SVE!
    MORAJU LI SVE DA UPROPASTE? ZAR SVAKO ŽIV KOJI ME POZNAJE, MOJA TETKA, KOMŠINICA I DRUGOVI IZ ŠKOLE MOGU DA ČAČKAJU I KOMENTARIŠU ONO ŠTA SAM STAVLJALA NA VUKAJLIJU? A više neću ni stavljati.
    Izvinjavam se, dragi moji, ali morala sam ovo da kapslokujem, verovatno sam debelo neobaveštena, ali eto, dođoh posle dužeg vremena, i imam šta da vidim. I još vrištim na pogrešnoj temi, ali eto, ova mi je ostala u lepom sećanju.

17. Dobro je kad uvijek imaš izbor.

18. Uhh, dobro je. Valjda nije nužno tako užasno. Pozdravljam sve.

19. maloletna budala

ZAR SVAKO ŽIV KOJI ME POZNAJE, MOJA TETKA, KOMŠINICA I DRUGOVI IZ ŠKOLE MOGU DA ČAČKAJU I KOMENTARIŠU ONO ŠTA SAM STAVLJALA NA VUKAJLIJU?

Добродошла на Интернет. Интернет полако, али сигурно постаје сваком исто што је некад био комшија. Све се брзо сазна о теби, чак и оно што ти сама не знаш.

20. ja mogu skontati da mi većina ljudi rođendan čestita dva dana ranije, ali čemu Novu godinu 6. januara? :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.