Mene zanima postoje li neke tehnike, ili štatijaznam, da ostaviš zauvijek osobu koju voliš? Samo mi nemojte šupljirati sa pojebi nešto drugo itd. To ne ide!
Не постоје, не можеш да урадиш нешто што не желиш. А ако волиш некога не можеш да (из истински) желиш да је оставиш.
Nisam rekao da želim. Ne želim, naravno. Možda se gore nisam dobro izrazio.
Da sad ne ulazim u detalje, recimo da ne možemo biti zajedno, i trenutno nismo. Ali se uvijek vraćamo jedno drugom. Neka pitanje bude, kako zaboraviti?
Da sad ne ulazim u detalje, recimo da ne možemo biti zajedno, i trenutno nismo. Ali se uvijek vraćamo jedno drugom. Neka pitanje bude, kako zaboraviti?
Rešenje ti je uvek psiholog i otvoren razgovor sa voljenom osobom.
Dobila sam,boli me stomak,skupljam pare da promenim pol ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZTydoWqjiNg :DDD
ih što volim kad se ovako s nekim nađem u mišljenjima
Ima Boga, joj ima Boga, 'oće da se vrati ali joj je noga....
neko mi zkljuco temu i ostavio me u neznanju...
aupickumaterinulepumajcinu, opet mi nocas nema spavanja...
Nastavio da pušim ..
nije javio, dešava se u novoj verziji da neke teme privremeno izlete iz šeme, ali nije bila zaključana... ne umem da odgovorim zašto...
To je bag kada se pošalju 2 posta u isto vreme, pa nestane box za komentarisanje. Dolazi sebi jednostavnim brisanjem zadnjeg komentara na temi.
Oblače, ne treba mi hvala :D
Dobila sam,boli me stomak,skupljam pare da promenim pol ...
http://www.youtube.com/watch?v=M_co9ZtmQ8k
E to Vučice,razumemo se :D
Mene zanima postoje li neke tehnike, ili štatijaznam, da ostaviš zauvijek osobu koju voliš? Samo mi nemojte šupljirati sa pojebi nešto drugo itd. To ne ide!
Не постоје, не можеш да урадиш нешто што не желиш. А ако волиш некога не можеш да (из истински) желиш да је оставиш.
Pitanje je što bi ostavljao osobu koju voliš? :(
Što bi ostavljao devojku koju voliš? Ne razumem.
E to Vučice,razumemo se :D
Ko će koga ako ne žena ženu :D
Ljubav ne nestaje ali ljudi se ostavljaju iz viših ciljeva, npr jer je tako najpametnije. Ali avaj, čemu pamet kad je lepo biti glup.
Odgovor važi i za Vučicin i crne dame post.
Rešenje ti je uvek psiholog i otvoren razgovor sa voljenom osobom.