Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja sam odavno mrtva samo što niko ne primećuje, povremeno ozvaničim to, ali mi niko ne poveruje.. Sve tako u krug!

2. @Lavanda
    "Сви смо одавно мртви, само се редом сахрањујемо."

3. Svaka ti je zlatna!

4. Andriću je svaka zlatna, a Enemi se samo malo pravi važan :P

5. @Lavanda
    "ja sam mrtav već odavno, al' niko ne primećuje..."
    daklem, trenje

6. Da meni treba "trenje" ja bih ekploatisala one nemače pojma..

7. Jeste Mensure, pa te pobeđuju debele žene i posle pizdiš ovde :D

8. Sala su mi banovali i sad ću da se smorim. lololo

9. StefanKostić
    Pray to god da ga ne sretnem dok sam u PMS-u.

Буквално сам зинуо од шока кад сам ово прочитао. (!!!!!!!!)

Иначе, кад су празници, комплетан саобраћај је у хаосу и логично је да човек лако изгуби живце. Иначе у таквим ситуацијама, ја нисам имао проблема са ПМС-ом. Имао сам савим уобичајени излив агресије који последица појачаног рада надбубрежних жлезда.

10. Moram da vam priznam:

Jelena Broćić je ljubav moje mladosti. Zamalo da se uzmemo.
    http://www.youtube.com/watch?v=DWXKDi44FT4

11. Гледао сам неки филм на Божић на обн-у, нешто "све за љубав" или тако нешто. Филм је онако пичкаст, не знам ни што сам га гледао. Он јури неку рибу што је видео у метроу и што зна да набраја америчке председнике као он. Он излепи плакатима цео њујорк (или чикаго, јебем ли га) да је тражи. Онда га сјебу другари јер они почну да јуре те рибе што га зову. И на крају он нађе ту рибу и свршетак.
    У једном моменту (око 17:00) ухватио сам себе да сам прекрстио руке ко педерчина. То није најгоре. Кад је сјебао неки мали тог главног лика и кад га не нађе ова главна пичка ја сам ухватио себе да сам уздахнуо! Онда сам отишао да кењам јер сам се најео ко стока па је можда што ме стомак боли или, грешим православну душу, можда је због Божића. Вратио сам се и они се спојили. Био сам онако педерски срећан у себи. Мислим да гледање тих љубавних филмова од мушкарца прави геја.
    Имала је и нека многоо добра риба црнкиња.

12. Ti si gej, pomiri se sa tim. Jebiga.

13. Геј је океј.

14. Ajaxe, nisi prvi muškarac koji je ostao šokiran i pod stresom kada je shvatio da ima emocije:=)) dakle, stvarno ste likovi..pa zar je tako loše što si se uneo u film..mislim, jaka stvar..šta ćeš da radiš kad se zaljubiš? da paničiš?:)))

15. Имала је и нека многоо добра риба црнкиња.

nemoj sad da pokušavaš da se vratiš u orman, što bi rekli drugari sa zapada.

16. Ja kada sam gledao "Tri metra iznad neba" zestoko sam ispizdeo sto ona kurva na kraju ode sa onim fegetom burzujem, znas koja empatija za glavnog lika lolo.

17. Ja kada sam gledao "Tri metra iznad neba" zestoko sam ispizdeo sto ona kurva na kraju ode sa onim fegetom burzujem

Nisi samo ti, svi su. lololo

18. Нисам гледао то, јес!

19. Успут Месецка, шта би са оним твојим ајваном?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.