Pa recite čoveku to da ne radi više, zašto jadni autori da ispaštaju! :) I ja bih se iznervirala. I nekom moderatoru su pisali da mu je defka plagijat pa je on to kulirao, nije hteo da skloni. Uobičajena stvar.
Ko je Loksi? Nema više Loksija, neće on da se nervira zbog gluposti na nekom tamo sajtu. Neće niko vratiti defke, Lulo hoćeš ti obrisati ove 3 ili moram nekog drugog fino da zamolim? Nešto ti sad žao obrisati te moje govnaste defke.
E da, da dokažem koliko sam mudar, evo šta će se dalje odigrati.
Loksi ode na neko vrijeme(od 1 do 30 dana), on bjesan na ove, ovi bjesni na njega zbog djetinjastog ponašanja. On neće da se vrati, ovi će ga još i banovati da se ne bi vraćao slučajno. Meanwhile, fanovi lobiraju kod modova da mu se vrate definicije i da se mladić pomiluje, situacija bez presedana ovo sa brisanjem definicija koliko sam upućen. Loksi polako 'ladi kranijum al' opet, ne može tek tako da se vrati kao da ništa nije bilo. Dakle, neko neutralan će se naći u ulozi medijatora. Tuc-muc, on se vraća, ovi ga podjebavaju još neko vrijeme kako je paljevina, i tako sve dok se sve ovo ne baci u neki prašnjavi zapećak foruma a tema eventualno i zaključa.
BTW, samo je Duke Nukem svojevoljno otišao i istrajao u egzilu, bez ikakve pomoći moderatora. A stotine su odlazile pa se vraćale.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Daj Loksi, šta zajebavaš?
Šta se palite vratiće mu defke neko od modova, kad se smire strasti...
A i ti Loksi, pretera ga...
Stivene, moraš ozbiljno da razgovaraš sa kevom. Kaži joj da mora da igra igrice ili će otupeti od kuvanja.
Pa recite čoveku to da ne radi više, zašto jadni autori da ispaštaju! :) I ja bih se iznervirala. I nekom moderatoru su pisali da mu je defka plagijat pa je on to kulirao, nije hteo da skloni. Uobičajena stvar.
Pvt Loksi.
Која љољчина небеска! Ау!!!
Loksi si ti bre normalan ?? ALOO bre .. pa nemoj to da radiš
Stivene, moraš ozbiljno da razgovaraš sa kevom. Kaži joj da mora da igra igrice ili će otupeti od kuvanja.
Има свој комп, не силази са њега. Проклети гетеа, не знам кад сам последњи пут јео кашиком.
Fejluješ Loksi. Samo im daješ zadovoljstvo. Ja ne bih brisala moje pa da im se sto puta ne sviđaju.
Napravi neko sranje. Radi provereno. :)
izvinite, bila sam na peveteu.
pretpostavljam da su ovi brojevi loksi. ako.
to se obično traži na ktitor podforumu da bude brže, ali ajdede, riješićemo i ovako.
taj rad.
a i nije prvi put da odlazi sa sajta, čini mi se.
Dođavola, sad ja moram nekome da se izjadam.
Zašto niko ne sluša moje premudre savjete? Je l' zato što sam Bosanac?
Verovatno Slavko, verovatno. :)
Loksi brate .. dobar si
Da ti jbm januarski ispitni rok, i garsonjeru, i supu iz kesica posle 20 dana pečenja, i knjige, i ovaj kompjuter, u pm....
E da, da dokažem koliko sam mudar, evo šta će se dalje odigrati.
Loksi ode na neko vrijeme(od 1 do 30 dana), on bjesan na ove, ovi bjesni na njega zbog djetinjastog ponašanja. On neće da se vrati, ovi će ga još i banovati da se ne bi vraćao slučajno. Meanwhile, fanovi lobiraju kod modova da mu se vrate definicije i da se mladić pomiluje, situacija bez presedana ovo sa brisanjem definicija koliko sam upućen. Loksi polako 'ladi kranijum al' opet, ne može tek tako da se vrati kao da ništa nije bilo. Dakle, neko neutralan će se naći u ulozi medijatora. Tuc-muc, on se vraća, ovi ga podjebavaju još neko vrijeme kako je paljevina, i tako sve dok se sve ovo ne baci u neki prašnjavi zapećak foruma a tema eventualno i zaključa.
BTW, samo je Duke Nukem svojevoljno otišao i istrajao u egzilu, bez ikakve pomoći moderatora. A stotine su odlazile pa se vraćale.
ne nego zato što si iz drvara :P
Doćiće dan kada ću i ja otići sa sajta a ti ćeš Slavko od tuge da mi lajkuješ profil...
Eh da je Tito živ, tucala bi kamen zbog ove izjave.
itd....
čudan si, slavko, ništa te ne kapiram.
Koga zaboli što je neko otiš'o? Mene nije bilo čak 10 dana, bem ti sve.
A već živimo u 2 vijeka. Srećan nam rođendan :))