Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Što si sadista decxko? Što ne skineš džemper?
A da, na poslu si. :)
Pa ispod imam samo golo leđo.
Nato, zamisli da te boli zub kao mene sad. Je l' lakše?
Idi sas gola leđa lolo
Nije mi lakše, pomislila sam: "E, blago tebi, popiješ brufen do prvog zubara i gotovo"...
Nato, samo rašiješ etiketu i ušiješ rub kada je izvučeš
natnat, znam da nije neko rešenje, al' s' obzirom da si na poslu i ne možeš da se svlačiš i rašivaš etiketu.. stavi neku maramicu il' nešto tog tipa, da ti ne tare etiketa direk'no vrat :)
Evo, našla sam u fijoci neko maramče pa sam stavila oko vrata :))
i nikad se s' golo leđo ne ide u pijani svatovi! :D
Padala kiša a ja bio u patikama. Mokre mi noge :(
Banovali mi bratu profil zato što su mislili da je moj dupli. Sinoć ubijao tugu uz alkohol.
Juce me je uhvatio grc u vilicnim misicima jer sam zevnuo ko krokodil. Bolelo je u picku materinu, zamal nisam poceo da kukam. Sad ne smem da zevnem, a pospan sam nesto u picku materinu.
Napravila sam palačinke i onda skontala da nemam eurokrema. :( (white people problems)
Mala Vidra jede palacinke lolololo
Одем ја мало пре до кухиње, узмем еурокрем и онда сконтам да немам палачинке. Који сам малер...
Da se nađemo na pola puta? :DDD
Па ако је само због палачинаца онда се не исплати. Стрпићу се :)
Pošto niko moj nije budan ajde da se izjadam ovde.First world problems ali jbg.
Jeli prođoše praznici a ja i dalje sama,a ovde u okrugu 024 skoro svaki drugi muškarac misli da mu je kurac od zlata.Ja se trudim i muvam,znam da nemam baš neki izgled to me ne čini lošom osobom.Imam mane ali ih pokušavam prevazići.What now?
A inače ako imaš vanilin šećer i malo kako praha možeš da makar vizuelno nadoknadiš eurokrem..Mala Vidra.
sad malo čekaš:) sve smo to prošle u nekom trenutku;)
Da nisi u PMS-u? Jer, realno, tad se svi negativno osjećamo, mislimo da smo najgori na svijetu i slično. Najbolje bi bilo da sačekaš da to prođe il' prespavaš, jer nekako, sutradan ti se sve čini drugačijim.
A ako ništa, jednostavno odustani od svega, tad se obično nešto zanimljivo desi. :)