Moram nekom da se izjadam :((

1. Večeras ko na kurac sto pored mene stane momak od moje bivše s kojom sam proveo 2 godine(do koje mi je još uvijek do zla Boga stalo), i zakači me nešto ja skočim izbi frka i istukošmo njega i njegove jarane....Ocam žao mi je sad....jebo me otac retardiranog

2. Dok on skupja zube, poseti bivšu i uteši je ako me razumeš.

3. Da li tvoja bivša zna da si ga ti tukao ?

4. Anarhist, bole te kurac...

veceras je bar nece jebati!

5. Да си туко њу кад је требало, не би до тога дошло. Јебига сад.

6. Da li tvoja bivša zna da si ga ti tukao ?

vjerovatno će ubrzo saznati ako još nije

Anarhist, bole te kurac...

veceras je bar nece jebati!

I to što kažeš :DDD

7. Да си туко њу кад је требало, не би до тога дошло. Јебига сад.

tako ti radiš a ? :)

vjerovatno će ubrzo saznati ako još nije

Eh, jbg .. ja sam mislio da si to uradio sa nekom fantomkom na glavi .. pa ako ne zna, onda odeš da je utešiš ..

8. Да си туко њу кад је требало, не би до тога дошло. Јебига сад.

Ne podržavam nasilje nad ženama i djecom :)

9. Anarchyst
    Večeras ko na kurac sto pored mene stane momak od moje bivše s kojom sam proveo 2 godine(do koje mi je još uvijek do zla Boga stalo), i zakači me nešto ja skočim izbi frka i istukošmo njega i njegove jarane....Ocam žao mi je sad....jebo me otac retardiranog

Па да те није први напао, не би га ни тукао. Шта те боли курац за то како ће она да реагује. Ниси први почео фрку.

10. A podržavaš nasilje nad (odraslim) muškarcima? SEKSISTO.

11. tako ti radiš a ? :)

Штанглом металном по слепоочници. Да. Зашто? Ко фол, ти не радиш?

ЕДИТ

Eh, jbg .. ja sam mislio da si to uradio sa nekom fantomkom na glavi

Јес', окупио људе, маскирали се оно кремом за ципеле преко лица и ишибали лика максимално. лололо какав је кобе краљ изгубљених ствари.

12. Па да те није први напао, не би га ни тукао. Шта те боли курац за то како ће она да реагује. Ниси први почео фрку.

On je mene zakačio i pre nego što je uspeo da se izvine ili bilo šta uradi ja sam već bio skočio na njega, tad smo izašli ispred kluba gde sam ga ja na prvu patosirao, tad njegova dvojica, a moja trojica skočiše i jbg...to bi bilo to

13. Večeras ko na kurac sto pored mene stane momak od moje bivše s kojom sam proveo 2 godine(do koje mi je još uvijek do zla Boga stalo), i zakači me nešto

Bila ova neka fora?

http://edge.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/870750/82223574.png

14. A podržavaš nasilje nad (odraslim) muškarcima? SEKSISTO.

ололололол

15. Grujane...pa i ne baš tako...bilo je više pokazivanje snaga, slično kao u životinjskom svijetu kad se bore za ženku :D

16. Штанглом металном по слепоочници. Да. Зашто? Ко фол, ти не радиш?

Nisam još isprobao .. ali sam siguran da deluje!

17. ma opusteno ๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏)۶٩๏̯͡๏

18. Нисам имао пара да се напијем к'о чоек после ових силних победа.

19. После ових силних победа, ја сам почешао мудо.

20. Нисам окусио алкохол бар 3 месеца и почињење да ми буде баш лоше због тога. Нисам алкос, и иначе не пијем често, али сваким даном имам све већу жељу да се олешим. Још пар дана да прођу испити и ваљда ће онда бити нешто.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.