Moram nekom da se izjadam :((

1. nijesam bio nikad a sve valja da se vidi :)

2. paninaro
    nijesam bio nikad a sve valja da se vidi :)

Ja bih sačekao još par dana, ako je Amsterdam u pitanju ;)

3. Ako budeš sletao na Findel(Lux), kad pogubiš letove i veze, dođi kod mene da prespavaš i opereš noge u toploj vodi. :-)

4. paninaro
    šo more?

Sačekao bih let, ne bih odustajao brzo - nisam nikad bio. Izvini ako sam te istripovao da nešto nije u redu, nisam imao tu nameru :)

5. Sutra praksa, ustajem u 4 iz kuce izlazim u 5 na temperaturu oko - 20.. 2,3 manje vise.

6. Ubila sam temu dragi reditelju :-(

7. Зајебо сам трицепс, баш ме боли.

8. Ja se živa smrzoh noćas... Prozor ne dihtuje kako valja, grejanje isključeno, naravno, pokrila sam se sa 2 ćebeta i hladno mi... Da l' da uzmem i treće?

9. Код мене супер, целе ноћи сам у шортсу. :)

10. Mlato, kakva je to diskriminacija, muška kula uživa, a devojke se ovamo smrzavaju! :) Ovo nigde nema... Još ti u šortcu... :) Ja i čarape obula, džaba :))

11. Зависи од собе, мени прошле године дувала промаја, врата се сама отварала у пола ноћи. :) Сад ми одлично, до малопре сам и без чарапа шетао. :Д

12. Vala ovde hladno u svakoj... :) Počinjem i da kijam, gotovo je! A da mi se bar spava, nego ovako blejim ovde k'o ludak...

13. Malopre čujem na vestima da se Tadić zahvaljuje vaterpolistima, rukometašima, Đovaku i njegovim roditeljima "što su usrećili narod u ovim teškim vremenima..."i dođe mi da sastavim spisak i da sve i svima po spisku!

14. Ja ne kontam ljude koji ti ocene pozitivno jednu defku i ostave komentar "pratimte". Šta očekuju, da ja njima lupam pluseve jer su mi ocenili jednu defku? Brate, boli me kurac.

15. Ja ne kontam ljude koji ti ocene pozitivno jednu defku i ostave komentar "pratimte". Šta očekuju, da ja njima lupam pluseve jer su mi ocenili jednu defku? Brate, boli me kurac.

Zato što očekuju da upadneš u njihovo društvance koje visi na komentarima i ljubi dupe međusobno ocenjujući svaku defku koja izađe. Uđeš u komentare i vidiš sledeće:
    - jao maco mwah super si ovo napisala :*
    - kobjasnio si! +++
    - hvala ljudi
    i tako u krug. Jebiga.

16. Ја не контам људе који постују на овој теми. Кад би ми неко уживо рекао то што се овде пише, моја реакција на 97% ствари би била:

http://media.tumblr.com/tumblr_lwn9rbrCjM1qb6pxf.gif

707 страна, као људи се нешто јадају, а све вришти од егзибиционизма.

17. Ја не контам људе који постују на овој теми.

све вришти од егзибиционизма.

Pa eto, to mora da je razlog zašto si i ti postovao.

:)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.