Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nijesam bio nikad a sve valja da se vidi :)
nijesam bio nikad a sve valja da se vidi :)
Ja bih sačekao još par dana, ako je Amsterdam u pitanju ;)
šo more?
Ako budeš sletao na Findel(Lux), kad pogubiš letove i veze, dođi kod mene da prespavaš i opereš noge u toploj vodi. :-)
šo more?
Sačekao bih let, ne bih odustajao brzo - nisam nikad bio. Izvini ako sam te istripovao da nešto nije u redu, nisam imao tu nameru :)
zdogovoreno! :)
Sutra praksa, ustajem u 4 iz kuce izlazim u 5 na temperaturu oko - 20.. 2,3 manje vise.
Ubila sam temu dragi reditelju :-(
Зајебо сам трицепс, баш ме боли.
Ja se živa smrzoh noćas... Prozor ne dihtuje kako valja, grejanje isključeno, naravno, pokrila sam se sa 2 ćebeta i hladno mi... Da l' da uzmem i treće?
Код мене супер, целе ноћи сам у шортсу. :)
Mlato, kakva je to diskriminacija, muška kula uživa, a devojke se ovamo smrzavaju! :) Ovo nigde nema... Još ti u šortcu... :) Ja i čarape obula, džaba :))
Зависи од собе, мени прошле године дувала промаја, врата се сама отварала у пола ноћи. :) Сад ми одлично, до малопре сам и без чарапа шетао. :Д
Vala ovde hladno u svakoj... :) Počinjem i da kijam, gotovo je! A da mi se bar spava, nego ovako blejim ovde k'o ludak...
Učim.
Malopre čujem na vestima da se Tadić zahvaljuje vaterpolistima, rukometašima, Đovaku i njegovim roditeljima "što su usrećili narod u ovim teškim vremenima..."i dođe mi da sastavim spisak i da sve i svima po spisku!
Ja ne kontam ljude koji ti ocene pozitivno jednu defku i ostave komentar "pratimte". Šta očekuju, da ja njima lupam pluseve jer su mi ocenili jednu defku? Brate, boli me kurac.
Zato što očekuju da upadneš u njihovo društvance koje visi na komentarima i ljubi dupe međusobno ocenjujući svaku defku koja izađe. Uđeš u komentare i vidiš sledeće:
- jao maco mwah super si ovo napisala :*
- kobjasnio si! +++
- hvala ljudi
i tako u krug. Jebiga.
Ја не контам људе који постују на овој теми. Кад би ми неко уживо рекао то што се овде пише, моја реакција на 97% ствари би била:
http://media.tumblr.com/tumblr_lwn9rbrCjM1qb6pxf.gif
707 страна, као људи се нешто јадају, а све вришти од егзибиционизма.
Pa eto, to mora da je razlog zašto si i ti postovao.
:)