Moram nekom da se izjadam :((

1. joj, jeste, čicevu :)
    to je mLogo kul stanje, al' meni je u poslednje vreme sve u stojka, te ne mogu da se smejem bez razloga.
    a zašto mi je tako? zato što imam ful aljkavog cimera -.-

2. Pa zavisi od toga koliko stvarno voliš te bananice, a i od toga koliko ih često konzumiraš... Ako si ih recimo, stalno željna, normalno je da se toliko cerekaš kada ih se jednom najzad i nasitiš.

Štarkove bananice, još bih ih jela ali plašim se posledica. :)

3. Nama je, nekad davno, prof. biologije branila da ih jedemo, jer sve sadrže neki opasan emulgator. Mi namjerno jeli po 10 komada dnevno.. Možda je bila u pravu? :D

4. E, ja sam pojela noblicu i isto sam raspoložena, ni tamo ni ovamo... :)

Kris, dosta nijh se žali na aljkave cimere i cimerke... A ja opet samo idem i čistim, i kad mi je dosadno, i kad sam nervozna, a posebno kad treba da učim, tad se razmašem sve u 16 :))

5. Emulgator E476
    Čisto sumnjam da on izaziva smeh :) Možda je nekom narkomanu upalo belo u mešalicu sa čokoladom. :)

6. Kris, lupi mu jedan ispravljač i izbaci ga napolje na pola sata pa ćeš da vidiš kako će sutradan sve da blista. :)

7. Kad će Vučica biti moderator?

8. Kad će Vučica biti moderator?

НЕМОЈ ДА ДОВОДИМО АНОНИМУСЕ АКО НЕ УМОДУЈЕТЕ ВУЧИЦУ.

9. U moje vreme, mi to nismo zvali emulgator...mislim na to što izaziva smeh od mnogo banana ili bananica unetih u sebe(zavisi ko koju veličinu preferira, naravno).

10. Kurde, nešto te Remac pitao. :)

11. @Vučica
    tm je trademark?

12. totalno moderna
    ljolj

13. Jeste, Jessy. Što? :)

14. totalno moderna
    ljolj

Hahaha! Može i to. :)

15. Kad će Vučica biti moderator?

Čim se Kaizen vrati sa Mauricijusa(tek je otišao), mada vidim da ima ideju da obiđe i Chevua(Novi Zeland), biće razgovora baš o tome.
    Za sada se konektuje samo preko IPad-a, pa nas uvek napička kad pokrenemo takve teme, jer mu mrsko da pipka u onu tablu, tj. nema tastauru.

16. Čim se Kaizen vrati sa Mauricijusa(tek je otišao), mada vidim da ima ideju da obiđe i Chevua(Novi Zeland), biće razgovora baš o tome.
    Za sada se konektuje samo preko IPad-a, pa nas uvek napička kad pokrenemo takve teme, jer mu mrsko da pipka u onu tablu, tj. nema tastauru.

Курде пренеси му да ћу му позвати Босанске АНОНИМУСЕ ако не умодује вучицу :)

17. Bosancima treba viza za Mauricijus, da znaš!

18. Ми покажемо бурек и прођемо.
    АЛИ БУРЕК ЈЕ САМО СА МЕСОМ, НЕ СА СИРОМ НЕ СА КРОМПИРОМ, НЕ СА ЗЕЉЕМ. ТО СУ ПИТЕ.

19. Не крадите од ЦАРЕ тај знак трејдмарк, палгијатори никакви!!!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.