Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hahahahah, a to svi pitaju, veruj mi. Pa lako, skinem pirs, to je mala mindjušica, ne mora da bude ovakva, ja nosim uvek onu kao mali cirkončić. :)
Jok more, igrala Slagalicu. :)
Znate li vi deco da od ovoga moze da se dobije infekcija. Cuo sam da je jednoj devojci otpalo uvo i da se infekcija prosirila na ostatak glave pa se ubila da skrati muke tako sto se kupala sa ukljucenim boljerom.
Jao, idem i ja isto da odsečem uvo, za svaki slučaj. lololo
Ma ja imam tragus pirsovan već godinu dana, i nisam pištoljem bušila, nego sterilnom iglom, tako da nema frke. :)
U tom slucaju, primi unapred moje saucesce za samu sebe.
Ccc, kakav si. :)
Ma zajebavam se malo, pobedila Zvezda pa ocu da svrsim od srece :D
http://www.dodaj.rs/f/1l/e5/Jpmn3l3/mrtvacka-kola.jpg
OTIŠO JE
otišla je danijela, nije rekla zbogom.
OTIŠO JE SARMU PROBO NIJE
Neko je rekao "sarma"? Gde je sarma? :-)
Ima kod mene u zamrzivaču :)
:pakuje torbe:
:odmrzava:
Znate li vi koliko je gejski to sa dve tacke?
:razmišlja koliko je gejski:
Ne znamo.
E, pa to je problem sto ne znate.
:razmišlja o tome kako je pisanje sa dve tačke baš super: