U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Poz i ovde za ovog što ne znam kako se kaže nick, počinje na musss...
http://www.youtube.com/watch?v=xn8iCc4gShA
Moram da prevedem ćalu 10 lekcija sa engleskog na srpski, što ne bi ni bio problem da se ne radi o ekonomskim izrazima koje ja nikad nisam čula. I da uradim oko 45 strana gramatike. Setio se čovek sad da studira, pa ja moram da pomažem. :/
Mesečka, baci izraze na PVT, što stignem da ti prevedem vraćam istim putem...
Kijam k'o konj. Pisem po klizavoj tastaturi. Sa rukava mi se slivaju tekućine iz nosa. Upravo overih i rame. Imam na stolu maramica jedno kilo i po, ne vidim monitor od njih i nemaju miris. U krugu od 2 metra oko mene sve je mokro.
Prevedoh jedan tekst nekako. Nije ni teško toliko koliko je dosadno, šta znam. E, a poslaću ti ako mi zapne negde, a verovatno hoće. Hvala ti puno! :)
ja se nemam na što požalit pa mi nekako žao što nemam potrebu da se žalim :(((((( žalite me ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evo ja ću bre Lemaja, šta kukaš.
e hvala mess, znala sam da ćeš mi se ti naći u nevolji! :**
Kako mi te žao što nemaš na šta da se požališ...
црко ми скенер људи
vidiš kurde kako je tužna moja sudbina... nebio mi u koži...
džaftara, naravno da će da crkne kad skeniraš sise na njemu....
Заљубљена сам у професора.
10000+
Taman da napravim reakciju, skupila beda 1002 poena, kad neko baci dva-tri minusa i ne mogu. Tako da, ako bi neko bio ljubazan da baci jedno dva malecka plusića, neću da se ljutim. lolololo
Evo, sad mozes.
Baš si zlatan, zahvaljujem. :*
HA, dva po dva pa se skupilo 15 :)))
Миришем на паљевину опалог лишћа а ноге на земљу сремачку. Леп осећај, у ствари , немам ништа да изјадам ...
Neću da se žalim, ne, ne. :)