Moram nekom da se izjadam :((

1. Desi bebope, jebo te otac ludi!

2. Ђес Шанзи, нема те три иљад година! Каћмо на арапско веће?

3. imaš braćalesku poruku na fezbukajliji :)

4. Јес стварно, ја се заборавих.

5. Чини ми се да у последње време превише користим педерски смајли. :Ѕ

6. mamurna, jakooo
    telefon je pun nekih užasnih poruka koje sam slala u pijanom stanju, toliko znam, al ne smijem ni da pogledam te poruke.... jebem ti i mobilni i život i sve

7. A ja sam bolestan, pa nisam izlazio i dobio sam puno pijanskih poruka sinoć... DakleM, znamo li se jebotebog? :)

8. a joj šalabajzeru ne vjeruje, nisam sinoć nikome bolesnom slala poruke, a možda i jesam, a možda se i znamo... joooj fuj fuj... sad ću da obrišem sve poslane i primljene poruke i da se pravim da se sinoć ništa nije desilo...

9. Nemam đengi za grad.

10. imam sutra kontrolni iz matiša a ništa nisam učila kmeee

11. Досадно ми је. Гладна сам. Спава ми се. Треба да учим.

12. Žvrljaj po knjizi sa koje treba da učiš, grickaj čipsi i posle pola sata lezi da spavaš. :)

13. Tračice, nemoj peršun da radi. :) Knjiga je majka mudrosti, zato odmah na učenje.

14. Јебо сам неку огавну ђенбелу ликушу синоћ и тако прекинуо тромесечни пост. Сад не знам дал се осећам добро или лоше :(

15. imam sutra kontrolni iz matiša a ništa nisam učila kmeee

i nedeljom?

16. Duče, ša se primaš, tračka je valda Štunedtica.

17. naravno da je i nedeljom. Šta vi ne idete nedeljom u škole? O.o

18. мачка се омацила, прво коћење, 4 мачета.
    све добро прошло али једно маче цркло, а и друго се већ опрашта, за остале - видјеће се.
    ко ми је крив кад нисам опет узела мачка него женку. мњеххх.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.