Moram nekom da se izjadam :((

1. Laku noć svima, odoh popiti čašu mleka, pročitati par poglavlja iz svoje omiljene knjige, i zaspati snom građanina.

2. Laku noć, Valdo, san ti kapke meko natkrilio :)
    Bruse, Šerloka volim svim srcem, on je moj ideal! Nači, sečem vene čerez njega :))
    Sale, nemo' se samo uobraziš, pa onda da nas ne poznaješ više :))
    Klipsi, dušo moja, nemoooooj, da prizivaš ladnoću, nemooooj, preklinjem te. Ja živa nisam kad je ladno!

3. Ne brini Gogili nisam takve licnosti :)

4. mrzi me da pisem...

pocelo da me mrzi i da pricam...

mrzi me da se zajebavam...

mrzi me da jebem...ne, to me ne mrzi...

mrzi me da sedim s ljudima, da ih slusam, da klimam glavom, da se smejem glupostima, da se dogovaram, da pokazujem igraonicu, da kuvam kafu, nosim pice, iznosim i unosim srolove, da opominjem radnicu, da smisljam reklame, da se cimam, popravljam, namestam, sredjujem, mrzi me da objasnjavam ljudima sta sam hteo da kazem i sta sam hteo sa igraonicom, kad sam je otvarao, mrzi me da idem u firmu, mrzi me da idem na teren, mrzi me da nekom uzmem pare a jos vise da nekom Ne uzmem pare, mrzi me da zakazujem rodjendane a jos vise da ne zakazujem rodjendane, mrzi me .....

JEDVA CEKAM DA MI SE KLINCI VRATE S MORA!

5. E, tako valja Sale. Čestito dete :)

6. Uh, ljudi, zaspao sam, i sanjao sam da sam sin Tarasa Buljbe, onaj mlađi, Andrej, i da mi na Seču stiže pismo da dignem Kozake jer treba da osvetimo nešto već i da usput izginemo časno, i onda jašem po kozačkim logorima sa dve bele zastave u rukama, na njima mali crveni krst, skupljam vojsku, a Ostap, stariji, jaše isto tako, skuplja svoju vojsku, samo što on ima mali plavi krst na zastavama, i kako brzo jašem, vetar mi obara zastave dole, a to nikako ne sme, borim se da ih zadržim uspravno, a prokleti Ljasi nadiru, pucaju puške oko mene i ginu drugovi... Bem ti... Neću više da spavam...

7. Klipsi, dušo moja, nemoooooj, da prizivaš ladnoću, nemooooj, preklinjem te. Ja živa nisam kad je ladno!

a ja nisam kad je vruće Gogo, crkavam, ne mogu spavati, ne mogu učiti... ubija me ljeto i vrućina
    ne mogu dočekati jesen i da kiša zapada jednu 5 dana bez prestanka da senadišem i naspavam ko čovjek :DDD

8. Auuu, Valdo! EroCke snove po deda Frojdu samo tako sanjaš.. :)))
    Ja se samo molim da ne sanjam ništa, odvratne snove imam..

9. Auuu, Gogo, snove po deda Frojdu samo tako tumačiš... Ali, kad pogledam, ima tu materijala za takvo tumačenje... da vidim...

10. Uh, ljudi, zaspao sam, i sanjao sam da sam sin Tarasa Buljbe, onaj mlađi, Andrej, i da mi na Seču stiže pismo da dignem Kozake jer treba da osvetimo nešto već i da usput izginemo časno, i onda jašem po kozačkim logorima sa dve bele zastave u rukama, na njima mali crveni krst, skupljam vojsku, a Ostap, stariji, jaše isto tako, skuplja svoju vojsku, samo što on ima mali plavi krst na zastavama, i kako brzo jašem, vetar mi obara zastave dole, a to nikako ne sme, borim se da ih zadržim uspravno, a prokleti Ljasi nadiru, pucaju puške oko mene i ginu drugovi... Bem ti... Neću više da spavam...

Боготац. Нема даље.

11. Pa, šta ćeš očiglednije školsko sredstvo-jahanje, podignuto koplje, ne sme da pa'ne, nego se boriš da ostane uspravno, crveno-plava boja (m/ž)...normalno, Valdo, ko i svako muško sanjaš sve to upakovano u plemenite ciljeve, borbu mužestvo, viteštvo i junaštvo.. :))

Idem sad da spavam, brljavim mLogo kad cugnem :)
    Klipsi, samo još malkiiiice da bude leto, a onda ti poklonim za'lađenje, može? :))

12. Bogotac Gogolj, vaistinu.

13. Pa, šta ćeš očiglednije školsko sredstvo-jahanje, podignuto koplje, ne sme da pa'ne, nego se boriš da ostane uspravno, crveno-plava boja (m/ž)...normalno, Valdo, ko i svako muško sanjaš sve to upakovano u plemenite ciljeve, borbu mužestvo, viteštvo i junaštvo.. :))

Što reče taj čika, ponekad je jahanje samo jahanje. A moglo bi i po Jungu...

14. aj može Gogo, djem ti još 7 dana :)))

15. Počela sam da se pretvaram u nadžak-špijun babu :( Interesuje me život prvih komšija. :(

16. Šta ima veze, to je najbolja duševna hrana :D

17. u poslednjih mesec i po dana propustila sam 5 bitnih rodjendana zbog radi posla.

18. Mali_Sale_91_kg
    Šta ima veze, to je najbolja duševna hrana :D

Ne bih da hranim dušu tako. To je loše, veoma loše. :(

Srno, a jesi li kupila poklone da se iskupiš?

19. ma,zakaj da se iskupim,pre bih sa njima bila,no što bih radila,znaju oni to.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.