Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ni masna hrana ne valja pa je i dalje jedemo. Ništa to nije loše.
E vidiš, tu je razlika. Masnom hranom uništavaš svoje zdravlje a špijuniranjem drugih ljudi i trpanjem u njihov život, stvaraš lošu sliku o sebi a njih daviš pa te izbegavaju i plus pride njima piješ krv na slamku i činiš im život neprijatnim šireći tračeve. Moram da se zaustavim pre nego što počnem da tračam okolo.
špijuniranje drugih ljudi mi nikad nije bilo jasno,što to radite decxaci?
ništa me van mog sveta i dragih ljudi ne zanima,ko će se mlati s komšilukom i ne znam ni ja kim dodatno,ne valja to.
Zar oni to ne rade? Svi smo mi špijuni, neko manje, neko više.
Špijun mora da bude neupadljiv!
http://www.youtube.com/watch?v=nxyIjg6DAoA&feature=player_detailpage
ništa me van mog sveta i dragih ljudi ne zanima,ko će se mlati s komšilukom i ne znam ni ja kim dodatno,ne valja to.
Želja i volja da nekome pomogneš, bar je to kod mene slučaj, a nisam ni svesna bila, do pre nekoliko sati, da to može da rasturi dobar odnos između komšija. I još nešto sam primetila kod sebe, da mojima pričam kad je ko ušao, kad je ko izašao, kako su se čula njihova deca, kako je kuče bilo bezobrazno, kako ovo kako ono. Ne valja to moje ponašanje, ne valja.
A većina špijun baba imaju za cilj da što više ocrne prve komšije. Ja sam na ivici da postanem takva, bukvalno na ivici. :(
Vučice, pretvaraš se u svoju svekrvu! Beži dok još ima nade!
Hahahahahaha, podignem roletne, namaknem zavesu, i gledam napolje sa sredine sobe jer se vidim kada sam uz zavesu. :)
vukice, ponasas se upravo onako kako sam te i zamisljao.
Ja volim da jedem masnu hranu dok šijuniram.
Pa ovo je jebena James Bond era!
Iju, Nato. Pa to postaje mnogo ozbiljnije nego što sam mislila. :)
Aha. Razmisli o tome.
Vučice, onda mora da nemaš mnogo svojih briga kad brineš tuđe... Nađi sebi neku zanimaciju, uposli mozak, videćeš da nećeš imati vremena da ispratiš dešavanja u komšiluku...
Ja jedem kokice dok to radim. :)
Gde sam to pogrešila?! :češ, češ: nije dobro, nije.
Pakovanje hajtek špijunskih uređaja. :)
Vučice, onda mora da nemaš mnogo svojih briga kad brineš tuđe... Nađi sebi neku zanimaciju, uposli mozak, videćeš da nećeš imati vremena da ispratiš dešavanja u komšiluku...
Naređenje izvršenje. :)
Aha. Razmisli o tome.
Razmislila. :traži sekirče da utepa svekrvu na spavanju:
...ili....da se obratiš Valsinarbu da te prodefiniše...
Hahahahahaha
Valsinjhgvbzukbk trajno banovan... ko će sada da isteruje pravdu i postavlja moralne granice na sajtu?
Prepješačio sam 10-ak kilometara u cugu. 'bem ti jebene ustanove. Dođoh kući miloj.