Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
хахахаха
Odem kod ortaka koji ima klinca recimo i pričam s njim, pijemo pivo il rakiju, i psujem ko kočijaš dok drži svog klinca u krilu ili šta već.
A fora je u tome što sam prosvetar, bedak.
Ti onda kaži, pre nego što opsuješ "Da izvine ovo dete..."
Kažem ja to naravno, al tek pošto opsujem, što mi ništa ne znači.
Manijače, radiš u školi? Nisam znala...
Bitno da je dete IZVINULO!
Ne radim FGM, na lageru sam već 3 godine, čekam da se ubacim negde.
Onda kaži detetu da se čika samo šali i da to nije lepo da on isto to radi. Psovke pristaju samo starijima. Pošto psuješ kao kočijaš, onda tebi nema pomoći.
http://www.dodaj.rs/f/3o/3G/3nrREtm0/25949605.jpg
Hahahah Dvajteeee
хахахахахах
Hahahahahahahahahahaha
A jel može da se jebe, a da ne uđe? Mislim, to stalno kažu "ona bi da se jebe, al da joj ne uđe, e pa ne može", kolko ja znam može i ne ulazi joj ništa, sad da li bi se ona jebala, ne znam. Pitanje: Jel ovo psovka i zašto?
A šta si završio? Čeka i mene ta prosveta, po svemu sudeći, samo biće zajebano da se upadne negde...
imaš PVT FGM
lolo, kako ovo izgleda PVTFGM!
Rekoše da im treba. Rekoše i da će da je prime (radni odnos na određeno vreme). Radila je godinu-dve i bila je fenomenalna.
Moja rođaka.
Sad su primili neku drugu.
Besna sam. Taman toliko da ih potamanim.
Rekoše da im treba. Rekoše i da će da je prime (radni odnos na određeno vreme). Radila je godinu-dve i bila je fenomenalna.
Moja rođaka.
Sad su primili neku drugu.
Besna sam. Taman toliko da ih potamanim.
http://ilol.rs/upload_pic/7376.jpg
Mile, man' se toga.
De me nađe, još sam i zinula na toj slici.
baš si slatka, majav, nisam te tako zamišljala...
Kosmopolitićka, sad sam namestila zube, operisala kataraktu, čekam još i veštački kuk (mada mi se ne odražava na lepotu) pa ću da budem glavna.
jos malo pa za udaju :)