Moram nekom da se izjadam :((

1. Vučica21
    Bromazepam smesta. Od 1,5.

Ne diluju svi bromazepam...

2. Čokolada ako ništa drugo, ili valerijana.

3. Bio sam kod lekara ranije, rekoše mi stoj na rukama da uradim jer se tako nadraži nerv neki i sad je ok. Dešavalo se i ranije ali nikad od nerviranja.

EDIT : Ali popio sam i bromazepam za svaki slucaj.

4. kakav bre stoj na rukama,zezaš čo'ek?
    onda kreni na jogu.
    mani nerviranje i popij neš za smirenje.

5. Hahaha, da ne objašnjavam previše nerv za zaustavljanje tahikardije se nalazi u stomaku koliko su mi doce objasnile pa ga stoj na rukama nadraži i onda napad prestane. Proverena rutina, nakon 3-4 stoja sve je ok lolo.

6. превише псујем вучице имаш ли неки туторијал да се човек отараси псовки или бар да ублажи псовке поврћем?

7. Ниједна жена ми није послала ПВТ има већ 27 дана.

8. то и мене јебе, псујем ужасно много онако баш простачки и кад треба и кад не треба. стварно не знам шта ми је(невезано за џамије овај пут). вучице помози нам да будемо фини!

9. Tu Xnetina
    au brate, loše to...meni najviše bila pauza od nedelju dana...ne mogu ni da zamislim kako se osećaš sada.

10. Tu Xnetina
    au brate, loše to...meni najviše bila pauza od nedelju dana...ne mogu ni da zamislim kako se osećaš sada.

Као внуго које је управо неко прегазио ленд ровером од 4 тоне.. А онда дош'о кер, омирисао ме, и још се испишао по фаци..
    Девојке, не дозволите ми да тугујем!

11. Plus, sinoćnja tekma koju želimo da zaboravimo što pre...užas brate.

12. Dvajt

то и мене јебе, псујем ужасно много онако баш простачки и кад треба и кад не треба. стварно не знам шта ми је(невезано за џамије овај пут). вучице помози нам да будемо фини!

хаха тајфајзен осетим се једнако погано ко да сам попушила мињи суботи да победим у музичком тобогану а заправо је довољно само да му издркаш

13. озбиљно, а најгоре ми је кацам у друштву људи које слабо познајем обавезно ми се измакне нека псовка са говнима и кењањем злоло гледају ме ко индијанца. мени то горе од миње суботе, ко да сам лизао чмар тијанићу да водим јутарњи програм.

14. Kad hoćete sledeći put da opsujete, stavite slatku šargarepu u usta. To su one šargarepe sa zaobljenim vrhom i svežeg izgleda. Mora da bude tako. ako uzmete onu zašiljenu (to je ona gorka) psovaćete više nego što ste do sada. Jednu kašiku meda ujutru na tašte (ne na tašti, nego pre nego što doručkujete pojedite kašičicu bagremovog meda) i meditirajte jedno pola sata na jednoj nozi, pola sata stoj na glavi i sat vremena trčeći u komšijinoj bašti kada je pun mesec.

15. ХАХАХ ИНСТАНТ МЕТАСТАЗА РАКА МОЗГА ОД ВУЈКИНОГ ХУМОРА

16. šta pričaš ti majke ti?

17. Provalio sam da najviše psujem kad ima dece, ne znam što je to tako, al eto, izleti mi.
    Odem kod ortaka koji ima klinca recimo i pričam s njim, pijemo pivo il rakiju, i psujem ko kočijaš dok drži svog klinca u krilu ili šta već.
    A fora je u tome što sam prosvetar, bedak.

18. Pa tražili savet kako da prestanu da psuju. :)

19. http://www.dodaj.rs/f/P/V3/4f7PaJ66/25949239.jpg

не функционише мора боље вучицееееееееее

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.